Poznate cene karata za revanš meč između Zvezde i Suduve!

Prodaja počinje u četvrtak 11. jula

  • 11
FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Crvena zvezda će u utorak 16. jula od 20:45 časova odigrati prvu evropsku utakmicu ove sezone na svom stadionu, a u pitanju je revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve!

Crveno-beli su u utorak u Marijanpolu odigrali 0:0, a već dan kasnije pustili su u javnost informaciju o ceni ulaznica za revanš.

Za mesto na severnoj ili južnoj tribini zvezdaši će morati da izdvoje 500 dinara, dok su ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu duplo skuplje. Cena karte za VIP zapad je 2000, a VIP 1 i VIP 2 3000 dinara. Zainteresovani da duel gledaju iz VIP galerije će morati da izdvoje 4000 dinara.

- Blagajne stadiona će radnim danom biti otvorene od 10 do 18 časova, dok će u subotu prodaja karata trajati od 11 do 16 časova. Blagajne će u nedelju biti zatvorene, a na dan utakmice će raditi od 10 časova do prvog sudijskog zvižduka - stoji u saopštenju crveno-belih.

Inače, blagajna će početi sa radom u četvrtak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goksi

    10. jul 2019 | 17:38

    Tim koji se takmici za ligu sampiona, a koji je u istoj ucestvovao do pre pola godine, onakve sanse kao juce ne sme propustiti, ugledajte se na jednog od najvecih ikada Kristijana Ronalda koji trenira dok je na odmoru, a ne provodi vreme po splavovima kao doticna gospoda iz naseg kluba na celu sa takozvanim gardistima, terate decu koja zive za ovakve utakmice za sitne pare i dovodite istrosene dede od 30+ pa to nema nigde... stalno trazite podrsku a ne zalazete se nimalo, ocete prava a mislite da nemate obaveze e pa momci ne moze tako ili igrajte fudbal onako kako mozete (npr. protiv Liverpula) ili se pozdravite sa Ligom Evrope a kamoli LŠ!

  • realni

    10. jul 2019 | 17:02

    Dobicete dobicete posle onakve igre ja sam nesto optimista u vezi kosarke a vama neka je bog u pomoci brzo ce trener dobiti otkaz... mnogo je kalkulisao pa kao produzio ugovor pa se osilio malo ;)

  • Deda Mile

    10. jul 2019 | 18:04

    Bre plasim se da ne Saduva ne oduva!!!Lele,lele,lele!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA