≫ 

Velika pobeda Partizana, pao Bordo uz majstorsku asistenciju prerano otpisanog Sume! (VIDEO)

Ofanziva se isplatila Miloševiću

  • 40
Grobari Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Partizana protiv Bordoa imali su ozbiljan pripremni test, koji su položili sa 2:1!

Nije generalna proba, niti je poslednja utakmica na pripremama, ali je meč sa Bordoom bio svakako najjača provera Partizana u dosadašnjem delu priprema.

Crno-beli i francuski rešili su da odmere snage u austrijskom gradu Klagenfutu, a Sejduba Suma opravdao je poverenje Miloševića, sjajnom asistencijom za 1:0, pošto je prvi pogodak postigao Sadik.

Novajlija je vrhunki istrčao kontru na neočekivanu loptu sa 60 metara od gola, Milošević je od starta 2. poluvremena dozirao izmene, da bi Smiljanić u završnici postigao trijumfalan gol.

Malo je utisak pokvario Brijan golom za 2:1, što ipak nije ugrozilo trijumf. Mogao je Lutovac da pobedu vrati na dva gola razlike, ali je u završnici poslao loptu u naručje golmanu Bordoa.

Grobari Foto: Telegraf.rs

TOK MEČA, PARTIZAN - BORDO 2:1

87. MINUT - Šansa za Lutovca, sam je bio ispred golmana, ali mu je servirao laku odbranu.

82. MINUT - Brijan smanjuje na asistenciju Belanove!

77. MINUT - Smiljanić je strelac, 2:0 za crno-bele! Korner je izveo Brežančić, Miletić je probao volej i vratio loptu u 16, tu je iskusni vezista smirio i pogodio dalji ugao.

75. MINUT - Održava Partizan prednost. Inače, od 45. minuta su akteri Brežančić i Lutovac, kasnije su ušli Stevanovići i Lazar Pavlović, na klupu se preselio između ostalih i Suma. Šansu je dobio i Ožegović, koji je prvu priliku propustio, lopta je po zemlji otišla uz stativu.

65. MINUT -Šansa za Bordo, Brijan je bio sam, ali je kasnio sa realizacijom, dovoljno da Ostojić uđe u blok.

52. MINUT - Kontra za Bordo, ali je dosuđen ofsajd. Ipak, Stojković takve prilike ne čeka, niti želi da zavisi od sudijske odluke, pa je ipak intervenisao.

47. MINUT - U drugom poluvremenu, prvi je Sadik imao priliku, ali je sa 25 metara prebacio preko prečke.

41. MINUT - Gol za Partizan! Suma je imao strašan pas za Sadika, koji izlazi sam pred golmana za 1:0! Lepa kombinacija igrača od kojih će se mnogo očekivati u novoj sezoni...

39. MINUT - Akcija Sume, Uroševića i Ivanovića, čiji je centaršut za malo prebacio Sadika na petercu.

25. MINUT - Sadik je u padu šutirao glavom preko gola, posle akcije koju je pokrenuo Suma, a zatim je Bakva šutirao u Stojkovića. Nije se potom ni Šćekić proslavio, sa 16 metara prebacio je okvir.

20. MINUT - Pokazao je i Bordo zube, preneo je igru na polovinu Partizana, s time da ne može do završnice.

Grobari Foto: Telegraf.rs

12. MINUT - Pokušaj kontre Bordoa, što Vladimir Stojković odlično čisti pravovremenim istrčavanjem.

10. MINUT - U 3. minutu je Bordo morao da čisti gužvu u svom šesnaestercu, a malo kasnije, Tošić je izveo prekid sa leve strane. To je uradio odlično, u poslednjem momentu je Sadiku odbrana skinula loptu sa glave.

Grobari Foto: Telegraf.rs

Partizan - Bordo 2:1

(Sadik 41, Smiljanić 77 - Brijan 83)

PARTIZAN: Vladimir Stojković (N.Stevanović od 61.min),  Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević (Brežančić od 45.min), Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Zoran Tošić (Lutovac od 45.min), Sejduba Suma (Lazar Pavlović od 60.min), Đorđe Ivanović (Filip Stevanović od 57.min), Umar Sadik

BORDO: Pusan (Kostil od 60), Kvateng, Bajse, Pablo, Sou, Punđe, Lotin (Otavio od 69), Mansini, De Previl (Brijan od 45.min),Bakva

VIDEO - Bojan Ostojić prevario novog napadača Partizana na treningu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    10. jul 2019 | 19:51

    Suma odlican, Sadik uz malo traninga da se uigra sa ekipom bice odlican. Lutovac je najslabiji do sad... bice ovo zanimljiva sezona. Gde je onaj 🏅🏅🏅ZVEZDA⚽️⚽️⚽️ da komentarise Sumu?

  • Grobar

    10. jul 2019 | 21:53

    Kao veliki navijac Partizana od malena,sada imam punih 60 godina,molim sve vodje navijaca da sednu da se dogovore i ujedine i da zajedno krenemo u boj protiv Zvezde.

  • BIJELJINA

    10. jul 2019 | 19:50

    G R O B A R I !!!!!!🏴🏳🏴🏳

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA