≫ 

Bivši igrač Voše i Radničkog postigao najlepši gol kvalifikacija za LŠ, i to u 95. minutu (VIDEO)

Kojaševićev projektil sa 30 metara...

  • 0
Damir Kojašević Printskrin: Twitter

Gol koji je Damir Kojašević postigao u Bratislavi definitivno je najlepši gol prvih utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Bivši igrač Vojvodine i Čukaričkog ''odapeo je strelu'' u 95. minutu meča između Slovana i Sutjeske i, uz pomoć stative, pronašao put u mrežu.

Bio je to gol za konačnih 1:1, a domaćin je do prednosti došao u 82. minutu. Podsetimo i to da je revanš na programu za sedma dana u Nikšiću.

- U prvom poluvremenu sam pokušavao, mogu da kažem da nas je Bog nagradio u 95. minutu. Otvorio se prostor, video sam šansu, opalio sam po lopti iz sve snage... Zaslužili smo taj gol - rekao je Kojašević, a prenose Vijesti.

>>> Ukoliko prođe Floru Radnički iz Niša obezbediće sebi dvomeč sa Ajntrahtom iz Frankfurta. A Nišlije danas (18.00) gostuju u Estoniji u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, i kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Flora - Radnički Niš.

Pogledajte gol:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA