Mančester junajted u velikom problemu: Ne možemo da prodamo ni jednog igrača

Trener Solskjer kaže da klub nema ni jednu ponudu ni za jednog igrača

  • 2

Aleksis Sančez je odavno otpisan, nedeljama se piše kako je Romelu Lukaku jednom nogom u Interu, Pola Pogbu seljakaju u Real Madrid i Juventus... Međutim, kako tvrdi trener Ole Gunar Solskjer u klub nije pristigla još niti jedna ponuda ni za jednog igrača Crvenih đavola.

Očajne sezone, samo šesto mesto u sezoni iza nas, i opali ugled kluba doveli su do toga da ne mogu da prodaju ni jednog igrača.

Kako bi se pojačali moraju prvo da prodaju nekolicinu igrača, međutim to ne ide po planu.

Ima dosta spekulacija, nagađanja oko svih naših igrača, oko dolazaka i odlazaka. Kao i u svakom prelaznom roku, to su normalne stvari. Ipak, koliko ja znam, koliko sam obavešten, nemamo nijednu ponudu ni za jednog našeg igrača. Mi smo Mančester junajted, mi i ne moramo da prodajemo fudbalere - istakao je Solskjer.

Mediji svakodnevno spekulišu da je atmosfera u svlačionici loša i da je među najnezadovoljnijim Pol Pogba. Norveški trener sve to demantuje.

- Pol je top, top osoba. On je dečko sa zlatnim srcem i nikada sebe ne stavlja iznad ekipe.

Za sada klub su napustili samo Andera Erere i Antonija Valensije kao slobodni igrači, dok su nova lica Aron Van-Bisaka iz Kristal Palasa i Danijel Džejms iz Svonsija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA