Legendarni Kafu u velikim dugovima, sud mu zaplenio pet nekretnina!

Brazilac platio ceh lošem poslovanju agencije

  • 1

Brazilska legenda i nekadašnji fudbaler Milana i Rome Markos Evangelista Kafu (49), našao se u krajnje problematičnoj poziciji zbog dugova agencije koju vodi, što je za rezultat imalo sudsku plenidbu nekretnina.

Kako navode brazilski mediji, zbog tih dugovanja Brazilac je već izgubio pet privatnih poseda, a zbog propadanja agencije "Capi Penta International Football Player" koju vodi sa suprugom Redžinom, u opasnosti je da izgubi još 15.

- To je moj problem, ako treba prodaću sve svoje posede, kuću, auto, šta god. Ja sam taj koji odlučuje- izjavio je Kafu.

Brazilac, koji je trenutno angažovan kao promoter Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, odigrao je preko 400 utakmcica za Milan i Romu sa kojima je ukupno osvojio dva italijanska prvenstva i Ligu šampiona.

On je takođe jedini Brazilac koji je tri puta u nizu učestvovao u finalu Svetskog prvenstva od kojih je samo jedan izgubio.

Prema navodima medija u Brazilu dugovanja za koje se tereti iznose blizu

VIDEO- Grobari jajima gađaju upravu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đe

    16. jul 2019 | 14:37

    Tereza reaguj daj I drugog brata da popunjava stanje na treningu uz solidnu maknadu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA