≫ 

Boaći dao gol za Zvezdu posle skoro dve godine! (VIDEO)

Prekinut je dug post napadača iz Gane, ne čudi što se ovoliko radovao

  • 9
FK Crvena zvezda - FK Suduva Foto: Marko Jovanović

Svašta se dešavalo u životu Ričmonda Boaćija u poslednje dve godine, a posebno neverovatno deluje podatak da je protiv litvanske Suduve prekinuo golgeterski evropski post koji je trajao od 28. septembra 2017. godine.

Boaći je tada topovskim đuletom probušio mrežu Kelna za 1:0 i pobedu Crvene zvezde u gostima. Od jula te godine i meča sa Spartom iz Praga, do početka oktobra nakon meča sa Kelnom Boaći je često delovao kao nezaustavljiva sila za protivničke odbrane.

Bio je i jedan od najboljih pojedinaca Zvezde, ali se onda na pripremama u Antaliji januara 2018. desila povreda, pa odlazak u Kinu, odakle se Boaći brže bolje vratio u Zvezdu leta prošle godine.

Međutim, jednostavno se nije vratio kao isti igrač. U Ligi šampiona se nije upisivao u strelce, bio je povređen još nekoliko puta i sada se prvi put upisao u strelce već u četvrtom minutu revanša sa Suduvom.

Iskoristio je odlično dodavanje Bena kroz odbranu i bez mnogo oklevanja zakucao loptu u bliži ugao gola litvanske ekipe. Do kraja prvog poluvremena je pogodio i stativu i podsetio na svoje igre iz prvog mandata u crveno-belom dresu.

Pogodak iz četvrtog minuta je itekako znao da proslavi što možete videti i na snimku priloženom ispod. Inače, Boaći je poslednji put tresao mrežu za crveno-bele u takmičarskom meču aprila ove godine.

VIDEO - Samo što su izašli na teren, a Boaći već razdrmao mrežu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebitan

    16. jul 2019 | 21:56

    Partizanovac sam, ovaj dve godine nije dao gol, verovatno ce biti heroj, a da nase neko dete nije dalo dve godine gol, verovatno bi bilo nalomaci. Ovaj je majstor!😤😤😤

  • Sramota

    16. jul 2019 | 21:54

    I on prima platu?

  • Inace

    17. jul 2019 | 00:06

    2 godine nije dao gol u evropi za Zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA