≫ 

Saznajemo! Partizan hteo Lea Natela, Sao Paolo traži previše para (VIDEO)

Brazilac prošle sezone imao zapaženu rolu u APOEL, ali brazilski klub trenutno traži preveliko obeštećenje za krilnog napadača, iako ne računa na njega

  • 9
Leonardo Natel

Printskrin: Youtube/Sou Futebolês

Strpljivo Partizan čeka odgovor Takume Asana iz Arsenala, koji je zainteresovan da dođe u Humsku, iako danima “odlaže” potvrdu, ali i paralelno radi na opciji “broj dva”, ukoliko Japanac ipak odluči da ode drugim putem.

Crno-beli su do pre dva dana imali odlično rešenje u liku Brazilca Leonarda Lea Natela (22), ali su pregovori potom ušli u ćorsokak kada je Sao Paolo izneo potraživanja za obeštećenje, saznaje Telegraf.

Zapravo, brazilski klub je izrekao samo jednu cifru u vezi sa Natelom i ona trenutno nije u domašaju ni mnogo bogatijih timova od Partizana, bez obzira što brazilski klub u proteklom periodu nije računao na igrača, te ga je slao na pozajmice u druge klubove u pomenutoj zemlji, odnosno u Evropu, gde je krilni vezista igrao u protekloj sezoni.

Tačnije, branio je boje APOEL sa Kipra, u čijim redovima je skrenuo pažnju mnogih ekipa, pa i Partizana. Međutim, kada je pozajmica u Nikoziji istekla i kada su crno-beli, grčki AEK i još dva kluba iz Portugalije posegli za kupovinom Natela, Sao Paolo je “podebljao” cifru za obeštećenje tako da svi zainteresovani momentalno “povukli ručnu kočnicu”.

Leo Natel

Natel je prošle sezone igrao za APOEL; Printskrin: Youtube/Sports21

Brazilci nisu bili ništa manje fleksibilni ni u opciji pozajmice sa mogućnošću otkupa, pa se na kraju Natel, ne baš drage volje (svestan je nema prostora u svom klubu) vratio u Sao Paolo i čeka odluku kluba u vezi sa budućnošću.

Inače, Leonardo Natel Vijeira je prošao mlađe selekcije Sao Paola, ali se fudbalski školovao i u Evropi, tačnije u Benfiki.

Igra na poziciji krilnog napadača i to najčešće uz levu aut-liniju, ali može da odgovori obavezama i na suprotroj strani terena, kao i na mestu drugog napadača. Bolje se služi desnom nogom, a odlikuju ga brzina, veoma dobra igra jedan na jedan i odličan udarac sa distance...

U ovom trenutku vlada zatišje na relaciji Beograd – Sao Paolo, ali ako se Brazilci urazume sa ciframa, sve je još uvek moguće...

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. jul 2019 | 12:06

    Шта ће им Бразилац. Код њих најбоље играју они са белим капицама, нека траже у Драчу, тирани...

  • Rade

    22. jul 2019 | 12:17

    Pa bre! Ko da igra sa Uroševićem, Zdjelarom, Šćekićem, Ivanovićem padavičarem Ožegovićem i šlag na torti da mu trener bude S. Milošević??? Sadik je odličan igrač troduplo bolji od Rikarda ali ko od ovih dijabola da mu namesti šansu jedino Tošić tu može da odradi nešto i ovi klinci.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. jul 2019 | 12:04

    Одакле им паре. Два кола у европи и ћао. ЛШ могу сањати а ту су паре. Публику одавно немају, сем кад играју са својим највећим комплексом, тј.са нама. Ни сами тешко да знају колико су милиона у чабру, нигде званичног податка, сем неких папирића бњз печата и потписа...могли би онај кртичњак да поправе, а они би да доводе неког из Бенфике. Мада, ако је тако рекао трио ВВВ,треба веровати. Само нека и даље раде...одлично раде😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA