Fudbaler Partizana se oprostio od preminulog Miodraga: Počivaj u miru... (FOTO)

Tuga...

  • 4

Crni bilans saobraćajnih nesreća i smrti na drumovima uvećan je za četvoro mladih, živote su u još jednom stravičnom udesu izgubili Sara Lolić (18), Miodrag Jovičić (19), Ivana Bogunović (20) iz Mačvanskog Prčinovića i Tanja Lacković (18) iz Klenja kod Bogatića. Sarina sestra Maja Lolić (20) bila je za volanom automobila koji je, najverovatnije usled neprilagođene brzine, sleteo s puta i nakon što se nekoliko puta prevrnuo i udario u betonski stub.

Srbija je u šoku posle još jednog horor epiloga na drumovima, a poslednji pozdrav preminulima poslao je i prvotimac Partizana Strahinja Pavlović.

Pavlović je rodom iz Šapca, nastradalog Miodraga znao je iz fudbalske priče...

- Počivaj u miru - poslao je poruku prijatelju 19-godišnji Pavlović.

U međuvremenu, Miodragova devojka Nataša ostavila je dirljivu poruku, podsetila da je u četvrtak trebalo zajedno da idu na Partizanov evropski meč sa Konahsom.

U Humsku će, kaže, sada ići sama...

- Sunce moje, zlato moje, ljubavi moja, zar je moralo sve ovako da se završi? Imali smo mnogo toga pred nama 13. avgusta bi nam bilo 6 meseci da mi te Bog nije ovako uzeo. Ušao si u moj život jako brzo naučio me da volim i pokazao si mi kako je to biti voljen. Više nikada neće ništa biti isto bez tebe najdraže moje. Želja ti je bila da u četvrtak odemo na utakmicu Partizanovu, želju ću ti ispuniti, ali na veliku žalost sama. Mogli smo sve da imamo, ali sada više nemamo ništa. Putuj sa anđelima najlepši moj, neka mi te oni čuvaju kad ja već nisam mogla da te sačuvam. Voli te tvoja bundevica najviše na celom svetu - napisala je devojka poginulog mladića.

Strahinja Pavlović Foto: Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    27. jul 2019 | 22:34

    Neka tvas andjeli čuvaju duše mlade. Tuga tuga. Bol neprebol. Strasno

  • Rastko

    28. jul 2019 | 09:46

    Do juce su Sabcu mladi i stari vozili konjske zaprege a danas stelt automobile SVI.

  • PFC

    28. jul 2019 | 02:24

    Počivaj u miru dobri čoveče! Pobeda u četvrtak za tebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA