Odlučila je odbrana Borjana, zaslužili smo bar gol: Krunić se nada boljoj formi Radničkog

Krunić žali zbog uzaludnog truda svojih igrača na Marakani

  • 4
Foto: MN Press

Trener Radničkog iz Niša Simo Krunić potvrdio je posle poraza od Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić da je cela utakmica "stala" u 60 sekundi od 40. do 41. minuta.

Zvezda je slavila 2:0, a Radnički je u 40. minutu promašio zicer kada je Veljko Batrović pogodio u glavu Milana Borjana iako je mogao da bira gde će mu šutirati. Manje od minuta kasnije, Jevtović je idealno centrirao za Pavkova, napadač je skočio i sa pet metara zatresao mrežu Nišlija.

- Zadovoljan sam igrom. Mislim da je odlučila ta stopostotna šansa za nas gde je Borjan intervenisao, nisam dobro video i posle je Pavkov dao gol za 1:0. Teško je preokrenuti protiv Zvezde, mi smo imali svoje šanse, žao mi je što nismo postigli gol jer smo imali izrazito dobre šanse. Žao mi je ovih momaka koji su dali sve od sebe da pokušamo da osvojimo bodove na Marakani. Momci su se borili i pokušavali, mislim da smo zaslužili bar jedan gol - rekao je Krunić za Arenu TV posle meča.

Svestan je da je protiv aktuelnog šampiona države nije moglo da bude takvih propusta, ali gleda i unapred.

- Dižemo se iz utakmice u utakmicu, nisu nam svi igrači sto posto spremni ali se polako nameštamo i nadam se da će ubuduće da bude bolje u prvenstvu - rekao je Krunić.

VIDEO - Kolosalna prilika za Radnički, Borjan intervenisao licem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    28. jul 2019 | 10:18

    Simo glavu gore. Igrali ste odlično! Još malo štelovanja ekipe i biće to fenomenalno. Bravo za totalni fudbal koji igrate. Miriše na tutulu... Btw nije Zvezdi svaki dan Badnjidan, pucaće i oni po svojim šavovima i to koliko... Idemo po titulu Radnički No 1

  • SrbskiBek

    28. jul 2019 | 00:03

    Bicete vi drugi i ove sezone..

  • pera

    28. jul 2019 | 13:32

    Snezana je zasluzna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA