≫ 

Vuletić pomenuo Zvezdin meč, pa zapretio: Ako uprava Partizana bude ćutala, više neću biti njen deo

Usijao se tviter potpredsednika crno-belih posle najnovijih komentara

VLADIMIR VULETIC Foto: MN Press

Pobeda Crvene zvezde nad Radničkim nije prošla nezapaženo kod potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, nije se ni ovog puta libio da ukaže na neke "čudne" situacije u igri koje su direktno uticale na ishod u korist šampiona.

Vuletić najviše sumnji ima za prvi gol Zvezde, primetio je nonšalanciju odbrane Nišlija, a pošto se rasprava na tviteru (gde se i oglasio) rasplamsala, imao je šta da kaže i saradnicima iz uprave kluba.

- Saglasan sam da uprava, kojoj pripadam, previše i uoprno ćuti. To će se ili promeniti u nastavku ove sezone ili ja neću biti više njen deo - poručio je potpredsednik crno-belih

Naravno, kritike navijača Zvezde na njegove konstatacije o igri Nišlija protiv crveno-belih su se zaređale na Vuletićevoj "lajni", a on im nije oćutao.

- Uvažena, ne znam dokle seže Vaša neuka zluradost? Ovde je samo reč o jasno vidljivoj nameri golmana Radničkog da ni ne pokuša da odbrani udarac Pavkova. Za to nije potrebna struka, već samo oftalmolog onome ko ne vidi. Ne zahvaljujte, objasnio sam Vam ovo 'pro bono' (za opšte dobro).

Vuletić je prethodne sezone bio najglasnijih zagovornika uvođenja VAR tehnologije u superligi, pa je tim povodom poslao i poruku FSS-u.

- Pa...da počnemo: Dobro veče, FSS, zašto, u martu osnovana Komisija za uvođenje VAR tehnologije, još nije ni konstituisana, a kamoli počela sa radom?- postavio je pitanje Vladimir Vuletić.

VIDEO: Vuletić nakon sastanka u FSS povodom predloga da se Zvezdi dodeli titula iz 1946. godine 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    28. jul 2019 | 20:17

    A SECATE LI SE OVE SITUACIJE. Lopta u uglu, CEKA SE DA SE IZVEDE KORNER. IGRAC zvezde se TEK ZALECE, SUDIJA VEC SVIRA PENAL I DAJE KARTON A LOPTA JOS U UGLU?!?! ZAR STE ZABORAVILI DRAGE "delije", nije vam valjda tako slabo pamcenje? E zbog takvih stvari se pisu SVAKODNEVNO ovakvi tekstovi. SVI VIDE SVI SE PRAVE LUDI!!! NEPRAVDA DO NEBA... DOKLE?

  • Zvezda

    28. jul 2019 | 22:47

    Ima li mesta na psihijatrij za ovog coveka

  • Cubaka

    28. jul 2019 | 22:39

    Kada je Zvezdi u derbiju ponisten cist gol a Partizanu priznat gol iz ofsajda nije se javljao i pretio, stari debeli licemer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA