≫ 

Pepe postaje novi rekorder Arsenala, Tobdžije će imati paklen napadački trio!

Ofanzivac iz Obale Slonovače pred potpisom za londonski klub

  • 0
Nikolas Pepe Foto: Guliver/Carlos Rodrigues/Getty Images

Arsenalova ponuda Lilu od 80 miliona evra (72 miliona funti) za krilnog napadača Nikolasa Pepea (24) je - ona prava!

Dugo već traje neizvesnost u vezi sa transferom reprezentativca Obale Slonovače, "u igri" je najozbiljnije i Napoli, ali kako stvari stoje, odlični napadač je u ovom trenutku najbliži prelasku u tabor "Tobdžija".

Da je posao pred realizacijom potvrdile su i reči trenera Arsenala Unaja Emerija nakon meča sa Lionom u okviru prijateljskog "Kupa Emirata".

- Pepe je voma dobar igrač, a mi i razmišljamo samo o igračima koji zaista mogu unaprediti kvalitet ekipe. Radimo na tome da oformimo najjači mogući tim pred start sezone i utakmicu sa Njukaslom - rekao je Emeri.

Pepeu se nudi ugovor života na "Emirejtsu" koji on teško da će odbiti, kao i Lil, koji trenutno nema bolju ponudu od ove Arsenalove za najboljeg igrača.

Fudbaler koji je od 2017. godine u Lil,u sa Arsenalom bi potpisao dugoročan ugovor, na pet godina, i tako uz Obamejanga i Lakazeta oformio paklen napadački trio.

Prethodne sezone postigao je 22 gola u Ligi 1, bio je drugi strelac prvenstva odmah iza Kilijana Embapea, uz to je imao i 11 asistencija i nema sumnje da se radi o jednom od najubitačnijih ofanzivaca današnjice.

Ukoliko bi posao bio završen, Pepe bi oborio transfer rekord Arsenala koji drži Obamejang sa 62 miliona evra, koliko je plaćen Borusiji.

Arsenal je ovog leta Danija Sebaljosa iz Reala i dvojicu tinejdžera, Gabriela Martinelija i Viliama Salibu, koji je odmah vraćen odakle je došao, na pozajmicu u Sent Etjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA