Marin pod upitnikom za Helsinki zbog povrede, Jovičić ide u Rim na operaciju!

Preporuka lekara jeste mirovanje od nekoliko dana

  • 12
FK Crvena zvezda, Helskinki Foto: A. Nalbantjan

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin mogao bi da propusti revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija!

Razlog je povreda koja je Marina ''odvojila'' od meča sa Radničkim u subotu, dok Nemac ni u nedelju nije trenirao.

Marin ima upalu mišićne ovojnice i iz preventivnih razloga se nalazi na terapijama, a Sportski žurnal javlja da je dobio preporuku lekara da se nekoliko dana ne izlaže prevelikim naporima.

Poslednje informacije sa Marakane kažu da će Marin biti definitivno biti na spisku igrača koji će igrati protiv Finaca, mada postoji mogućnost da meč počne sa klupe.

Ne toliko zbog same povrede koliko zbog činjenice da bi nešto moglo da se iskomplikuje pred eventualni susret sa Kopenhagenom u trećem kolu.

Kada već govorimo o Zvezdi i povredama, vredi pomenuti da će Branko Jovičić u ponedeljak otići u Rim na operaciju prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marin

    29. jul 2019 | 08:00

    je Srbin a ne nemac. I ja imam švedski pasoš pa sam Srbin.

  • G

    29. jul 2019 | 09:27

    Daj sad da vidimo cuvenog Ivanica na prirodnoj svojoj poziciji, da li smo svi ludi ili ipak nesto zna?😂 i nadam se Jevtovic od starta 👌

  • Pero

    29. jul 2019 | 17:31

    50 godina pratim Zvezdu i fudbalska dešavanja.Što se tiče Ivanića i njegove igre ja garantujem da bar 50 fudbalera u Srbiji mogu naći da bolje igraju od njega.Nemogu da nabrajam majstore fudbala koji su igrali sedamdeseti,osamdeseti i devedeseti svi ih znaju oni su bili tate mate za ove.Ovi primaju tolike plate a svi beže od lopte .Putujem 12 časova da bi gledao finale kupa a oni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA