≫ 

Partizan poslao ponudu za Maraša, Savo Milošević bacio sve karte na Srbina u Portugaliji!

Crno-beli rešeni da ispune želju treneru Miloševiću i angažuju našeg igrača iz Portugalije

  • 4
Nikola Maraš Foto: MN Press

Prva zvanična ponuda Partizana za centralnog defanzivca Nikolu Maraša (23) otišla je danas iz Humske na adresu Šavesa, saznaje Telegraf. Crno-beli su u pismenoj depeši Portugalcima  zatražili otkup fudbalera, nudeći za njega određenu svotu novca i procente od dalje prodaje.

To praktično znači da je Partizan targetirao Maraša kao prvu opciju u prelaznom roku i da će klub iz Humske učiniti sve da ispuni želju treneru Savu Miloševiću, koji već mesec dana u ličnom kontaktu agituje i pokušava da privoli igrača da obuče crno-beli dres.

Usmeni pokušaji kluba iz Humske, od pre 15-tak dana., da “izboksuju” slobodu Maraša tako što će ponuditi Portugalcima samo procente od dalje prodaje nisu naišli da odobravanje čelnika Šaveza. Bez obzira što je pomenuti klub protekle sezone ispao u drugu ligu.

Savo Milošević Savo je pikirao Maraša Foto: Marko Jovanović

Niame, Šavez nema nameru da koči Maraša u izboru nove sredine, ali isto tako nema nameru ni da ga pusti za džabe, već želi da vrati bar deo uloženog novca. Jer, svojevremno je portugalski klub isplatio Radu 400.000 na ime obeštećenja za igrača i obavezao se da će dodatno isplatiti i 30 odsto od dalje prodaje.

Ta činjenica u velikoj meri komplikuje namere Partizana, jer je jasno da će Šavez “tvrdo” pregovarati, ali zvanična ponuda otkriva opredeljenje crno-belih da su spremni na borbu za “opciju broj jedan” u defanzivnoj liniji tima.

Nikola Maraš je rođeni Beograđanin i, interesantno je, deo fudbalskog školovanja je prošao baš u Partizanu, a deo u Radu, gde je potpisao i prvi profesionalni ugovor.

Igrao je na Banjici ukupno sedam godina (četiri u prvom timu), postao kapiten, da bi u avgustu 2017. godine prešao u pomenuti portugalski Šaves.

Ubrzo se nametnuo u pomenutom klubu, pa je ime počelo da mu se vezuje čak i za slavnu Benfiku, ali do realizacije transfera u Lisabon ipak nije došlo. Maraš je inače bio i član omladinske i mlade selekcije Srbije.

VIDEO - Starija gospođa navalila na Stojketa, a on joj rado dao autogram

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    30. jul 2019 | 21:48

    OVAJ SAVO ME IZNENAĐUJE SVOJIM POTEZIMA, NAMA TREBA NAPADAČ I VEZNI BRE ČOVEČE A ON GPMILA DEFANZIVCE. MOŽDA ĆEMO IGRATI BUNKER PROTOV, SURDULICE, BAČKE, SPARTAKA, TSC-a itd. MA DAJ BRE ČOVEČE ŠTA RADIŠ TO BREEEEEE.

  • CG

    30. jul 2019 | 22:11

    Dovedite u neki cg klub Pesulica, Vujacica, Scekica, Marasa, Kosovica, Kopitovica, plus Jankovica, ako budu prvaci lige vise nikad necu ostaviti komentar na vasem portalu. Ni gledati fudbal.

  • PERUN

    30. jul 2019 | 23:55

    U napadu dolazi Asano on je strasan golgeter, nizak je ali je čvrst prebrz je i ima dobru tehniku on ce po krilu da pretrčava bukvalno sve jer retko koji su bekovi bas toliko brzi pogotovo u nasim ligama, spicevi su nam dobri Gigic je mlad i ima prostora za napredovanje a vec je sad slodan igrac, Sadiq je dobar nije sebican, brze je, ima sut dobar i odlicno udara glavom samo treba da poradi na mirnijoj završnici ali ubedjen sam da ce biti super jer pored sebe ima jednog bivseg odlicnog spica Savu Milosevica, jedino mi se Ožeg ne svidja ali dbr videcemo on je igrac poteza daje golove kad je najbitnije. Maras je zamena za Markovica, Pavlovic ide samo ako ne udjemo u Evropu, Dinga ce na klupu, a Ostojic i Vujacic ce nekad dobijati sansu. U sredini nam treba jedan centramni vezni koji je dobar i u defanzivi i u ofanzivi tu bi mogao doći Natho on bi bio savršen. Ostale pozicije su super popunjene znaci jedino jos Asano koji je jako blizu, Maras i Natho i ako udjemo u LE mzd probati dovesti Kavaljara ako dotle ne nadje angažman.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA