≫ 

Pao dogovor Juventusa i Mančester junajteda: Lukaku rešen, čeka se neodlučni Dibala

Ovo bi mogao da bude jedan od zvučnijih transfera ovog leta

  • 2

Po svemu sudeći glavni ljudi Juventusa i Mančester junajteda uspeli su da uspostave dogovor o razmeni Paula Dibale i Romelua Lukakua, a pod znakom pitanja jedino je pristanak Argentinca. 

Kako prenosi Skaj Sports Italija, ostalo je još da Dibala usaglasi detalje ugovora sa klubom sa Old Traforda, što će biti najteži deo u ovom dogovoru. Sa druge strane, Lukaku je već jednom nogom u Torinu.

Real beleži samo poraze ovog leta, španski mediji pišu da je ekipa u rasulu, a Kraljevi danas (18.00) igraju protiv Fenerbahčea na Audi kupu u Minhenu. Kvota da će Real konačno slaviti je 1,22, a da neće, odnosno na duplu šansu X2, je 3,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Fenerbahče

- Nisam ovde da bih pročao o bilo kakvim glasinama ili spekulacijama o igračima drugog kluba. Ali, naravno, radimo na angažovanju jednog ili dvojice fudbalera, kao što sam već rekao. Imamo još deset dana do početka Premijer lige i nadamo se da ćemo moći da dovedemo jednog ili dvojicu igrača - rekao je menadžer Junajteda.

Ipak, italijanski mediji prenose da je Dibala bliži ostanku u redovima Stare dame, gde će pokušati da se izbori za svoje mesto u timu.

Pored Stare dame interesovanje za belgisjkog reprezentativca pokazao je i Inter, ali klub iz Milana nije želeo da plati 85 miliona evra za obeštećenje. Argentinac navodno od engleskog kluba traži godišnju platu od 10 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA