≫ 

Partizan izgubio bitku za Argentinca: Kavaljaro odabrao Union!

Argentinski vezista odlučio da ostane u domovini, pa su crno-beli prinuđeni da se okrenu drugim rešenjima, pre svega Takumi Asanu

  • 20
Juan Ignacio Cavallaro Foto: Profimedia

Mesec dana se Partizan natezao sa agrentinskim vezisom Huanom Ignjaciom Kavaljarom i njegovim agentom, utrošena je ogromna energija ne bi li se Argentinac angažovao, ali nije pomoglo. Fudbaler je u noći između utorka i srede ipak odlučio da ostane u domovini i vrati se u Union Santa Fe, čije je boje već branio tokom karijere.

To praktično znači da će Partizan morati da se okrene drugim rešenjima, pre svih Takumi Asanu, sa kojim se takođe intenzivno vode pregovori i isto tako dugo čeka konačna odluka Japanca hoće li ili neće u Humsku.

Kompletan tok pregovora u vezi sa angažovanjem Asana vodi trener Savo Milošević, koji je u kontaktu sa njegovim agentima. U nekoliko navrata vezista Arsenala je bio nadomak crno-belih, ali je svaki put nalazio razlog da konačno odgovori da li želi da prihvati ponudu ili ima druge planove.

U slučaju Arsenala situacija je jasnija, engleski klub vidi Japanca kao teret i gledaće da ga se oslobodi, pre svega, prodajom ali ukoliko ta opcija ne bude realna (traže obeštećenje od bar 1.000.000 funti jer je igrač u poslednjoj godini ugovora), onda će i opcija sa preuzimanjem plate biti prihvatljiva.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    31. jul 2019 | 10:39

    NARAVOUCENIJE ! UPRAVA KILAVA ! SAMO BACA MAGLU I KIPUJE VREME ! V A N C A G E , NESPOSOBNE BEZ AUTORITETA. KO IH DOVEDE !

  • VALJAK

    31. jul 2019 | 13:20

    ZAPAMTITE OVO ! SVE DOK NAS NEKO DRZI PODELJENE I RAZEDINJENE ,MI USPEHA NECEMO IMATI. A ZNA SE NEKO TRLJA RUKE. RAZMISLITE !!!!!!

  • VALJAK

    31. jul 2019 | 11:43

    PARTIZAN IZGUBIO BITKU ! BOJIM SE DA CE IZGUBITI I RAT. UPRAVO ! KO LI VAS DOVEDE, NIKAD SRECE DA NEMAJU. MORE MOTKE ! TREBA MOTKE !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA