≫ 

TOP 10 najluksuznijih vila fudbalera: Ronaldo i Mesi su smešni za Bekama, Drogba ima dvorac (FOTO)

Bekam je sa nekoliko paprenih nekretnina među najvećim trošadžijama

  • 0
Lionel Mesi Messi, David Beckham, Dejvid Bekam , Cristiano Kristijano Ronaldo kuca kuce vile Foto: Tanjug/AP, Printscreen: Youtube/Jaydipsinh Parmar1

Fudbal spada u one vrste spotova u kojoj, ukoliko igrate za iole pristojan klub, možete da uživate u svim čarima luskuznog života, a ako ste kojim slučajem Kristijano Ronaldo, Mesi ili Bekam, ne postoji stvar koju sebi ne možete da priuštite. 

Najvažnija sporedna stvar na svetu okuplja milijarde ljudi na stadionima i kraj malih ekrana, a to naravno utiče na bankovne račune onih najboljih. Tako Kristijano Ronaldo ima skromu vilu od oko 6.5 miliona evra sa 4 ogromne sobe, bioskopom, privatnom teretanom otvorenim i zatvorenim bazenima i golf igralištem.

Ali, ni ostali ne izostaju.

1. DEJVID BEKAM - 30 miliona evra vredna kuća iz snova u Majamiju

Legendarni Britanac uživa u svojoj papreno skupoj vili na obali Majamija. Naravno, to sebi može da priušti jer je i vlasnik fudbalskog kluba sa sedištem u tom gradu. O kakvom luksuzu je reč pogledajte u videu:

Dejvid Bekam kuća Majami Printscreen: Youtube/Jaydipsinh Parmar1

2. VEJN RUNI - Kućica od 16 miliona evra

Nekada ubojiti napadač Mančester junajteda ima vilu vrednu 16 miliona evra sa velikim bazenom, klizalištem, travnjakom sa prirodnim grejanjem, a tu su i statue u grčkom stilu.

Vejn Runi kuća Printscreen: Youtube/FHM
Vejn Runi kuća Printscreen: Youtube/FHM

3.  BEKAM -  9 milona

Jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji je i na 3. mestu ove liste. Za razliku od kuće u Majamiju, ova vila ima svoj muzički studio, fudbalski teren kao i kapelicu za molitvu.

4. DIDIJE DROGBA - 13 miliona evra

- Nekadašnji napadač Čelsija, porkeklom iz Obale slonovače, živi u vili sa 8 spavaćih soba, sedam kupaonica, a ima i svoju sobu sa trofejima.

5.  KRISTIJANO RONALDO - 6.5 miliona evra

6. FRENK LAMPARD - 6.2 miliona evra

7.  DŽON TERI - 5.8 miliona evra

Vila Čelsijevog nekadašnjeg kapitena dovoljno je velika da u nju stanu 34 osobe. Ima podzemni akvarijum i privatni bioskop, a sastoji se, između ostalog, i od 10 velikih spavaćih soba.

8.  LIONEL MESI - 4.5 miliona evra

9. MARIO BALOTELI - 4.2 miliona evra

10. ANDRES INIESTA - 4.1 miliona evra

VIDEO: Penthaus od 13.500 za noć i Mercedes od 300.000 evra: Degenek se pohvalio kako uživa u luksuzu na odmoru u Dubaiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA