≫ 

Asano stiže u Beograd sa timom od 5 ljudi: Tu je i kuvar sa programom ishrane za Japanca!

Sve je organizovala agencija koja brine o igraču i pomoćnici će provesti u Beogradu samo pet dana, posle čega novajlija sam nastavlja život u Srbiji

  • 20
Takuma Asano Foto: Guliver/Koji Watanabe/Getty Images

Veliko pojačanja Partizana iz ArsenalaTakuma Asano stiže u Beograd u noći između četvrtka i petka, ali u srpsku prestonicu neće doći sam, već će u prvih pet dana imati pomoć svog ličnog stafa, koji ćini pet ljudi iz agencije koja brine o njegovoj karijeri.

Radi se o kratkoročnoj pomoći igraču u novoj sredini, sa kojom crno-beli nemaju ama baš nikakve veze, sem što su izašli u susret gostima i platili hotel tokom boravka.

Radi se o ljudima koji će Asanu pomoći u onim svakodnevnim životnim privikavanjima, pronalaženju stana za život, administrativnim i papirološkim obavezama, ali i obaviti razgovore sa ljudima, trenerima i stafom iz Humske, koji bi trebalo da pomognu Japancu u privikavanju na novu sredinu.

To između ostalog podrazumeva čak i kuvara, koji će obaviti razgovor sa kolegom iz redova crno-belih i uputi ti ga na navike i program ishrane Asana, te ljude koji brinu o njegovoj fizičkoj pripremi i mnogim drugim stvarima.

Rekosmo već, klub iz Humske nema dodirnih tačaka sa tim segmentom, niti su Japanci tražili bilo kakve usluge u vezi sa pomenutom “pripremom terena” za Asana. Partizan se samo džentlmenski poneo (iako nije traženo čak ni to) i platio petodnevni boravak gostima, koji će svakako koristiti i ljudima iz Humske da upoznaju navike momka iz Japana i što pre ga prilagode novoj sredini.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    1. avgust 2019 | 11:49

    Vamo kao nema para a ovde se bahatite placate hotel 5 dana da vas niko netrazi STAMOTA!!!

  • nscz

    1. avgust 2019 | 12:03

    Kolika ce plata da mu bude?

  • grobari ceo zivot

    1. avgust 2019 | 12:22

    Vazura i vucela skroz prsli Nadam se da je ovo zadnje sto su uradili u partizanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA