Kokoškom i jajima po upravi kluba: Navijači u Holandiji i ovako se bore za svoje ciljeve (VIDEO)

Jedno je sigurno: svi će pričati o ovoj akciji fanova kluba iz Almela

  • 1
Foto: twitter/official433

Utakmica holandskog prvenstva između Heraklesa i Herenvena bila je u prekidu nekoliko minuta zbog nesvakidašnjeg ispada navijača domaćeg tima. 

Oni su, iz revolta prema upravi, nedugo pošto je meč krenuo, teren zasuli kokošijim jajima, a onda su na travu poslali glavnog "uljeza" - kokošku.

Simpatično pernato stvorenje nije se dalo tako lako, hitronogu je nije bilo lako uhvatiti, pa su je u jednom trenutku zajedničkim snagama hvatali fudbaleri domaćeg tima i stjuardi na stadionu.

Meč je ubrzo bio nastavljen, ali gnev navijača Heraklesa nije splasnuo. Njihova akcija bila je nova poruka upravi zbog promene imena stadiona zbog glavnog sponzora,

"Nerve Asito" je aktuelni naziv objekta, a pristalice traže povratak na staro ime "Polman", u čemu su zasad vrlo uporni.

Loš dan po Herakles zaokružen je debaklom, porazom od 4:0...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    4. avgust 2019 | 16:59

    Oce li sad ovaj kokos da dobije nekoliko miliona pratilaca na hipstagram ko ona sponzorusa iz finala lige sampiona? Ccccc🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA