Milojević u avgustu ruši rekord Zvezde star 45 godina!

Rekord koji je postavio legendarni Miljan Miljanić

  • 11
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Kako za samu Crvenu zvezdu, koja bije bitke za novi ulazak u Ligu šampiona, tako će mesec avgust i na ličnom planu biti bitan za trenera crveno-belih Vladana Milojevića!

Naime, Milojević će u ovom mesecu stići i prestići legendarnog Miljana Miljanića po broju evropskih utakmica na klupi Zvezde.

Miljanić na svom kontu ima 36 mečeva u periodu od 1966. do 1974. godine, dok je Milojević na 34. Međutim, Zvezdu očekuje dvomeč protiv Kopenhagena, pa još jedan dvomeč u plej-ofu Lige šampiona ili Lige Evrope.

Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Drugi na listi je trenutno Branko Stanković čiji je trenerski mandat na Marakani trajao četiri godine (1978-1982), a na klupi je bio i 1988. godine i za to vreme Stanković je 35 puta sa klupe predvodio ekipu Crvene zvezde.

Ova sezona može biti istorijska za Vladana Milojevića još po jednom podatku. Naime, Miljan Miljanić je jedini trener u istoriji Zvezde koji je uspeo da osvoji tri uzastopne titule nacionalog šampiona, dok u ovoj sezoni Milojević može nastaviti niz i okititi se trećom državnom krunom u isto toliko sezona na klupi Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MaaNee

    4. avgust 2019 | 21:24

    Potreban nam je novi trener, nova vizija jer ovo sto igramo u 2019g je antifudbal.Kupujemo polu igrače, nespremni i fizički i psihički a našoj deci nećemo šansu da ukažemo. Evo mali Stevanović iz Partizana za ovu polu sezonu vrijedi e više nego celi tim Zvezde

  • Misa

    4. avgust 2019 | 22:54

    I ti nazivas sebe najboljim trenerom a trenira ubedljivo najskuplji ti u Srbiji. Pa uzmi Mladost iz Lucana ako smes a ne najjaci klub. To je isto kao Hamilton najbolji vozac u Formuli 1 a kad bi nedaj bolje uzeo da vozi Reno ili Wilijams nebi bio ni 8 mesto. Ma dajte. Pa ja sad da treniram Barselonu bio bi u prva 3 mesta u Primeri i sta treba da kazem da sam dobar kao 😀

  • pera

    5. avgust 2019 | 06:22

    Gde su nasa deca iz omladinske skole ako nemaju mocne roditelje ili lihvare menadzere nema sanse da zaigraju za prvi rim Sramotaaaaa!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA