Inter kreće u plan D za napadača: Odriče se senzacije sa U21 prvenstva Evrope i juri Matadora!

Edinson Kavani je nova meta dok je Georgi Puškaš na izlaznim vratima

  • 0
Edinson Kavani, Georgi Puskas Foto: Profimedia ddp USA/Zuma Press

Celo leto traju pregovori Intera i Mančester Junajteda za Romela Lukakua, ali i sa Romom za Edina Džeka. Pokušali su i sa Pablom Dibalom, a sada, pred sam kraj prelaznog roka Bepe Maroto okreće se planu D - Edinsonu Kavaniju.

Kako su se pregovori sa Lukakuom i Džekom otegli, a Dibala traži preveiki ugovor, čelnici Intera su se okrenuli planu D koje je mnogo izvodljivije od prva tri, barem tako smatra Bepe Marota.

Prvi operativac Neroazura nedavno je javno prokomentarisao situaciju oko belgijskog napadača.

Dali smo jaku ponudu, onu koja je odgovarajuća vrednosti igrača i nismo bili u stanju da zaključimo ugovor. Nastavićemo da pratimo situaciju. Svašta može da se dogodi na transfer tržištu - rekao je Marota, a isto to se odnosi i za Džeka.

Što se tiče bosanskohercegovačkog napadača, Roma je odbila i poslednju ponudu od 13 miliona evra, plus dva na ime bonusa jer traži okruglih 20.

Crvena zvezda, Psg Foto: Tanjug/AP

Tri nedelje pre završetka transfer pijace, odjednom, je iskočilo ime Edinsona Kavanija, i to kao najrealnije.

Urugvajcu sledećeg leta ističe ugovor sa PSŽ-om, a kako je u prošlosti imao trzavice sa upravom od kada je došao Nejmar, i ako Brazilac ode, veruje se da bi popularni ''El Matadore'' teško produžio ugovor.

Na 33 utakmice prošle sezone postigao je 23 gola uz devet asistencija, a iskustvo igranja u Seriji A iz Palerma i Napolija i te kako mu ide u prilog kod Marote.

Bein Sport čak navodi da je Urugvajac već dobio ponudu Neroazura koja iznosi 27 miliona evra za trogodišnji ugovor, odnosno devet miliona evra po sezoni. To bi bio jedan od najvećih ugovora u Seriji A, što je, ako je verovati Beinu, dobitni argument da se ubedi Kavani da se vrati na ''Čizmu''.

George Puscas Foto: Profimedia/Zuma Press

Sa druge strane, Inter je odlučio da se odrekne usluga mladog Rumuna Georgija Puškaša, makar na još godinu dana.

Iako je bio jedan od najboljih igrača, i jedan od najvećih otkrovljenja ovogodišnje prvenstva Evrope za igrače do 21 godine, a Inter trenutno ima problema sa najisturenijim igračima na terenu, Antonio Konte je rešio da mu mlad napadač nije potreban.

Kako prenose italijanski mediji za Puškaša su se već javili CSKA iz Sofije i Spartak iz Moskve.

Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Palermu gde je na 33 utakmice u Seriji B postigao devet golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA