≫ 

Zvezdu čeka tim koji je odvalio Ajntraht i pobedio Kristal Palas, ali ga muče povrede lidera!

Biće zanimljivo u završnici!

  • 12
Miralem Sulejmani Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde će igrati protiv Jang Bojsa u 4. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ukoliko eliminišu Kopenhagen. Poznato je da će se prvi meč igrati u Švajcarskoj, a revanš je u Beogradu ili Danskoj.

Mečevi plej-ofa su na programu 20/21. i 27/28. avgusta, a zanimljivo je da je Jang Bojs tim koji je prilično samouvereno krenuo u sezonu

Na pripremama, Jang Bojs je pobedio Ajntraht sa 5:1, i to kada su igrali naši Gaćinović i Kostić, i to u prilično reprezentativnom sastavu.

Čak je posle toga pao i Kristal Palas, kada je Luka Milivojević odigrao ceo meč za Engleze, bilo je 2:0.

Protiv Palasa su Oaro, Ngamaleu, Nsame, Gaudino i Petinja ređali golove kao na traci, a igrao je i naš Miralem Sulejmani kao starter.

U susretu sa Englezima, Ngamaleu i Oaro su bili strelci već do 32. minuta, a dobra vest za Zvezdu je što će glavni nosioci igre biti odsutni.

Oaro i Miralem Sulejmani su povređeni i neće biti na raspolaganju treneru u naredne dve ili tri nedelje. Još nije izvesno da li će biti spremni makar za revanš sa Zvezdom ili Kopenhagenom.

Što se lige tiče, Jang Bojs ima dve pobede i remi, ali je prvi na tabeli sa sedam bodova, jer je Bazel jedan meč izgubio.

Remi protiv Serveta sa 1:1 bio je znak za oprez, Bojsi su potom pobedili Ksamaks sa 1:0 i Lugano sa 2:0.  Nsame i Ngamaleu su postigli po dva gola, pa će ovaj kamerunski tandem biti najopasniji po tim Vladana Milojevića.

Oaro bi svakako bio najveća opasnost, za Bojse je dao 92 gola na 124 meča, a svojevremeno je odigrao preko sto mečeva za PSŽ.

Pre dve godine je Partizan igrao protiv Jang Bojsa i pobedio u Beogradu sa 2:1, dok je u Švajcarskoj bilo 1:1.

Što se povreda tiče, odsutan je i Kristijan Fašnaht, vezista i drugi najskuplji igrač ekipe, ali i Sandro Loper, defanzivni vezista, nema ni Mohameda Kamare, štopera.

U poslednjoj nedeljnoj utakmici i pobedi nad Luganom, startna postava izgledala je ovako: Fon Balmos, Janko, Lustenberger, Cesiger, Garsija, Martins, Ebišer, Sijero, Špilman, Nsame i Ngamaleu.

Sastav je respektabilan i ozbiljan, a Zvezdi adut može biti i potencijal da se gostujući teren pretvori u domaći - tako nešto već je viđeno u Salcburgu...

VIDEO - Seksi Gema oduševila "grobare", velška doktorka glavna zvezda utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kokanidja

    5. avgust 2019 | 13:11

    Ne znam cemu lozenje i uverenost tolika da prolazimo danski tim koji nije los uopste,ljudi i ja se nadam tome ali budimo realni kako smo izgledali u Evropi pre 3 sezone!Sad odj pravi se euforija kako smo favoriti u svakom mecu ako ispadnemo krenuce pljuvanje Miloja i igraca jer se lozimo ko budale a sami im namecemo teret! Treba postovati protivnika i odraditi posao na terenu a ne ovim momcima da stavljamo teret na grbacu i ako ne daj boze ispadnemo tu je LE ! Svi na stadion da ih poguramo i dace Bog pobedimo i prodjemo!!!

  • daremaxer

    5. avgust 2019 | 13:20

    Ako ne mozemo da dobijemo Kopenhagen i Jang boys,mi nema sta da trazimo u ligi sampiona...

  • D

    5. avgust 2019 | 12:47

    Injih je odvalio partizan tako da nisu nista specijalno bitno je da prodjemo dance, a ovi su mali klub nisu klasa neka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA