Liverpul doveo novog golmana, bivši igrač Čelsija novi saigrač Luke Milivojevića!

Adrian zadužio crveni dres

  • 0

U danu kada su objavili da su prodali Simoena Minjolea u Briž, čelnici Liverpula istovremeno su doveli rezervnog golmana za narednu sezonu - Adrijana!

Adrijan na Enfild stiže kao slobodan igrač, jer mu je ovog leta istekao ugovor sa Vest Hemom. Redse je izabrao zbog juriša na titulu, iako je iz rodne Španije imao nekoliko ponuda da bude prvi čuvar mreže.

- Interesovanja je bilo i prošle godine, ali su ona bila najintezivnija poslednjih nekoliko dana. Srećan sam što sam ovde, znam da je Alison vrhunski golmna, ali ću se truditi da jakom konkurencijom postanemo obojica još bolji - rekao je Adrijan.

Istovremeno, iz Londona nam stiže vest da je Geri Kehjil potpisao ugovor sa Kristal Palasom.

Kejhil je ovog leta postao slobodan igrač posle raskida saradnje sa Čelsijem, a nezvanično se pominje da će 33 godišnji defanzivac ostati dve godine u Palasu.

Bivši reprezentativac Engleske je treće pojačanje tima čiji je kapiten Luka Milivojević. Prethodno su ugovore sa Palasom potpisali Stiven Henderson i Džordan Aju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA