≫ 

Da li je portugalski sudija preterao? Ovo je penal sviran za Kopenhagen (VIDEO)

Ovo nije delovalo kao jedanaesterac...

  • 98

Fudbaleri Kopenhagena uspeli su da iščupaju remi sa datim golom na stadionu Crvene zvezde iako tokom meča nisu imali gotovo nijednu opasnu akciju.

Jedini gol postigli su iz jedanaesterca, koji je, kako se čini sa snimka nepostojeći.

Biel je u pasivnoj akciji danske ekipe dobio loptu u kaznenom prostoru od Ndojea, probao je da prođe pored Dušana Jovančića koji je odmah stao u mestu i podigao ruke uvis.

Igrač Kopenhagena je pao u stranu, a Portugalac Tijago Martins je odmah pokazao ka beloj tački. Sporan ili ne, penal je dvadesetogodišnji Jonas Vind pretvorio u gol lepom "panjenkom".

Treba napomenuti da je nakon toga nekoliko minuta Ben pao u šesnaestercu Kopenhagena, ali Martins tada penal nije svirao. Do kraja utakmice je ostalo 1:1, a Zvezda naredne nedelje sa istim rivalom igra meč u Danskoj.

VIDEO - Gol Pavkova za delirijum 40.000 ljudi: Ovako je Milan šokirao Kopenhagen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dorćolac

    6. avgust 2019 | 22:57

    Ovakva kradja odavno nije vidjena...ali ono što me još više boli je ponašanje severa (konkretno ljudi zaduženih za vodjenje navijanja) u trenucima kada su nas ovi smradovi stisli, umesto da grmi stadion da im gaće same spadaju na severu se peva Tamo daleko i Baja mali knindža, pa naravno da će ovo djubre da nas pokrade kad mu pevate uspavanku u odsudnim trenucima...nemam reči ni za jedno ni za drugo.

  • Bole

    6. avgust 2019 | 23:07

    Zvezda prolazi, vidimo se u Kopenhagenu. A, vi sto luparate nastavite.

  • Putin R.S

    6. avgust 2019 | 23:05

    Igrali su jako osto, a Zvezdi je dao 5 zutih, a njima jedan. Kakav smrad od sudije. Nije dosudio vise od 10 prekrsaja nad Zvezdinim igracima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA