≫ 

Sudija Martins prošao pakao do tunela: Kosanović ga presreo, Marakana grmela "UEFA mafija" (VIDEO)

Nimalo prijatna situacija po arbitra iz Portugala po završetku utakmice

  • 69

Dobro će čitav crveno-beli korpus upamtiti portugalskog sudiju Tijaga Martinsa, pošto je ovaj kranje diskutabilnim penalom za Kopenhagen upropastio Zvezdinu zrelu partiju, na kraju krajeva i pobedu Beograđana u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Video je Martins ono što niko živ na stadionu nije u 80. minutu - prekršaj Jovančića nad Bielom, a Vind je iskoristio poklon i doneo egal i predost za Dance u revanšu.

Bes koji je kuljao sa tribina zbog penala ništa je naspram uragana koji se sručio na Portugalca pošto ovaj nije primenio isti kriterijum, pa dosudio penal i za Zvezdu kod prekršaja na Benu nešto kasnije.

Zbog te dve situacije Martins se našao na udaru gotovo svake duše na stadionu, a nisu ga štedeli ni treneri i igrači Zvezde.

Pogledajte samo njegov ulazak u tunel ka svlačionicama, svašta se moglo čuti od navijača koji su se zatekli blizu tunela. Imao je šta Portugalcu da kaže i Zvezdin pomoćni trener Kosanović, a Jovančić mu je u odlasku prilično drčno dobacio...

Poslušajte, u priloženom videu na početku teksta, kako je stadion grmeo protiv portugalskog arbitra dobro poznatom parolom na račun UEFA.

VIDEO: Degenek o penalu za Dance: Igrač Kopenhagena mi je rekao da nije bio 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    7. avgust 2019 | 06:36

    Svirani su vama u prvenstvu mnogo manji penali

  • Abrakadabra

    7. avgust 2019 | 06:34

    Uuuuu sto ti je navika....pa ne može rođaci,nije ovo super liga 😂😂😂

  • Rade

    7. avgust 2019 | 06:27

    Penal čist kao suza!!! E što CZ nije navikla da se u Srbiji sviraju penali protiv nje to je druga stvar. Moraćete da se naviknete!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA