≫ 

Falkaomanija trese Istanbul: Navijač Galate prepevao čuvenu italijansku pesmu zbog El Tigrea (VIDEO)

Partizani za Falkaa od čuvenog turskog komičara

  • 1

Mnogi turski mediji prenose da je Galatasaraj na pragu najveće bombe još od dolaska Didijea Drogbe 2013. Na stadion Ali Sami Jen trebalo bi da dođe niko drugi do napadača Monaka Radomel Falkao, popularni El Tigre.

Nekada jedan od najboljih i najubitačnijih napadača na svetu, kojeg su povrede kolena sprečile da postane i jedan od najboljih svih vremena, blizu je prelaska iz Monaka u Galatasaraj, prenose turski mediji.

Dolazak Drogbe bio je prava bomba i iznenađenje za sve. 2013. se iz daleke Kine, u kojoj se verovalo da će i završiti karijeru, vratio u Evropu da još malo oduševljava šire narodne mase svojim instiktom ubice.

Međutim dolazak Falkaa biće još veći i značajniji posao, možda i najveći u istoriji kluba.

Kako prenose lokalni mediji, Kolumbijac će godišnje zarađivati ogromnih 7,3 miliona evra, a ugovor će biti potpisan na tri sezone.

Liga šampiona, FK Monako – Borusija Dortmund Foto:Tanjug/AP

Velike pare za Tursku, velike pare za 34-godišnjaka.

Da se ne radi samo o nekoj lažnoj dojavi, govore i informacije iz Italije i Francuske koje potvrđuju pisanje Turaka.

Navodno, čeka se samo da Monako pronađe zamenu za El Tigrea.

Andre Silva iz Milana nije prošao lekarske preglede, ali pokušaće se još jednom sa tim transferom. Ako ipak portugalski napadač ponovo padne na pregledima, alternative su Kristijan Benteke, Đovani Simeone, Mario Baloteli...

Koliko su navijači u Istanbulu oduševljeni činjenicom da će boje njihovog kluba nositi takvo veliko ime, vidi se svakodnevno kako na ulicama tako i na društvenim mrežama. Delirijum polako dostiže eskalaciju, a možemo tek da zamislimo kakvo će ludilo biti na ulicama Istanbula ako  Kolumbijac zaista i dođe.

Falkao je čak dobio i pesmu. Jedan od najpoznatijih turskih komičara Fatih Akildiz, koji je i veliki navijač Galate, prepevao je čuvenu italijansku partizansku pesmu ''Bela ćao'' i posvetio ju je El Tigreu.

 
View this post on Instagram
@falcao to @galatasaray is out of control 🤣🎤👌 @fatihakyildizofficalA post shared by 433 (@433) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA