≫ 

Od čega je ovaj čovek? Lekari u čudu na Marakani! Pavkov spreman za Kopenhagen, telo odlično reaguje

Pauza od dve nedelje bila je optimistična procena, a čini se da je stanje i bolje od toga

  • 58
Milan Pavkov

Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov ne da nije završio kvalfiikacije za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, kao što su pojedini mediji preneli, već nije isključeno da bude u konkurenciji za revanš protiv Kopenhagena u Danskoj.

Kako Telegraf nezvanično saznaje Pavkov se neverovatnom brzinom oporavlja što bi ga vratilo na teren posle samo nedelju dana. Ima intenzivne terapije koje mu drastično povećavaju šanse za nastup u Kopenhagenu u utorak uveče.

Njegov organizam za sada odlično reaguje i ukoliko nastavi da se oporavlja ovom brzinom trebalo bi da bude jedan od putnika u avionu za Dansku.

Pitanje je koliko će biti u stanju i da igra, ali to već zavisi od daljih terapija, procesa oporavka i spremnosti stručnog štaba da možda rizikuje i "gurne ga u vatru" rovitog.

Podsetimo, Pavkov se na prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona povredio već u drugom minutu, ali je pod bolovima ostao na terenu do kraja poluvremena. Čak je i postigao jedini pogodak za Zvezdu u 44. minutu.

Crveno-belima bi taj gol verovatno bio dovoljan za pobedu da sudija Tijago Martins nije u 83. minutu svirao veoma sporan penal nakon duela Biela i Dušana Jovančića u kaznenom prostoru Zvezde. Vind je sa penala izjednačio na 1:1 pa srpskog šampiona na gostovanju čeka veliki ispit ukoliko želi da prođe u plejof kvalifikacija za Ligu šampiona.

VIDEO - Gol Pavkova za delirijum 40.000 ljudi: Ovako je Milan šokirao Kopenhagen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    8. avgust 2019 | 12:08

    Grobari pucaju od muke sto nemaju igraca kao sto je Pavkov. Decko kida svaku utakmicu. Pokidao protiv Salzburga, Liverpula, Partizaija (njih posebno razvalio, naneo im bol za ceo zivot), a sada i Kopen razbio. Sad se vraca jos jaci i jos dugo ce plakati Partizanke. Poz

  • dzoni

    8. avgust 2019 | 13:47

    Seljacko dete nije razmazeni beogradjanin

  • YYY

    8. avgust 2019 | 14:20

    Sve groblje komentarise. Alo bre, jadnici, koncentrisite se na Turke veceras. Cuvajte sestre i zene!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA