Zvezda ima veću podršku države od Partizana, to je izazov za mene: Savo hoće da pobedi takvog rivala

Trener crno-belih o aktuelnoj poziciji "večitih"

SAVO MILOSEVIC Foto: MN Press

Partizan je sa utakmicom protiv Malatije dao nadu navijačima da ova sezona, koliko god prethodna bila loša u prvenstvu, može doneti veliku borbu sa Zvezdom i konačno preimućstvo u šampionskoj trci.

Videli su navijači crno-belih poletnu i efikasnu igru, moderan fudbal, što im uliva veru da titula nije nedostižna u nadmetanju sa favorizovanim "večitim rivalom".

Upravo je Milošević pričao o tome, kako preskočiti Zvezdu, te šta je sve potrebno da bi se opet bilo ispred crveno-belih.

- Mnogo rada - odgovorio je Savo u razgovoru za Sportski žurnal.

Kada kaže "mnogo rada", Savo misli i na trud koji Partizan mora da uloži i u igri van terena.

- Verovatno... Partizan nema podršku u onoj meri kao Zvezda, u svim segmentima, počev od države... Činjenica! To kod mene ne izaziva frustraciju, već izazov. Komšije imaju više navijača, ljudi u medijima. Svuda su, po logici stvari, zastupljeniji. Više puta sam ponovio nije mi izazov da pobedim lošu Zvezdu, naprotiv! - kaže trener Partizana Savo Milošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    11. avgust 2019 | 13:34

    Zahvalite vi Državi, a i sam Vučić je rekao prije tri dana da se vama mnogo više uplatilo nego ikome u Srbiji. Pa niko iz tog vašeg sposobnog rukovodstva nije negirao predsednika.A to što Srbski narod više voli svoj srbski klub od te vaše nogometne momčadi...za deset godina necete imati par hiljada navijača u Srbiji.Istina o vama isplivava.Ko može vas da voli.

  • Aleksandar

    11. avgust 2019 | 14:45

    Zvezda ima vecu podrsku naroda Savo hteo si da kazes. 3/4 Srbije navija za narodni klub, manji deo ostalih za vojni projekat Partizan. Savo moras da budes svestan da si izabrao nazadnu stranu.

  • Nikola R.

    11. avgust 2019 | 12:17

    Savo pravi si grobar i veliki licimer ,drzava je vama dala sve od Franje Tudjmana preko Mirka Marjanovica,Ivice Dacica do Borisa Tadica.Otimali ste ko ludi.Sada dobijate sve i opet vam je Zvezda trn u oku.Pravis alibi na vreme da te ne oteraju ko psa kao i tvoje predhodnike,vise radi i manje seri o politici.To ostavi ovima trojici V.V.V.Ipak si ti bio legenda i reprezentacije nemoj to pokvariti glupim izjavama.. Sportski pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA