≫ 

Zvezda oslabljena protiv Kopenhagena: Četvorica otpala zbog povrede, Milojević poveo 19 fudbalera!

 ≫ 

Crveno-beli bez Pavkova, Bena, Babića i Stojkovića

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Delija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Czv forever!

    12. avgust 2019 | 15:47

    Znaci ovde stajemo sa lš😢nema šanse sa boacijem da napadamo...

  • Delija

    12. avgust 2019 | 14:04

    Ovi se sprdaju. Idemo da igramo utakmicu u kojoj moramo da postignemo gol sa jednim i to nezainteresovanim napadacem. Tomae nije neka klasa, ali barem hoce da potrci i koliko toliko da se oznoji. Sutra cemo da gledamo Boachea kojeg nista zivo ne interesuje a zasticen je kao beli medved. Imamo visoke ambicije, a nikako da se uradi analiza zasto se ovoliko igraca povredjuje vec dve sezone zaredom i sto je zanimljivo svi zadobijaju istu povredu? Zasto igracima konstantno opada forma?. Mnogo mi je zao, jer smatram da smo klasa za Kopenhagen, ali nisam preveliki optimista za prolaz dalje. O Miloju mislim da je dobar trener, ali jako ogranicen i nije za velike utakmice (LS i LE). On je trener koji ima znanje da ugura ekipu u neko od Evropskih takmicenja, ali tamo nema sta da trazi. Nama treba veci nivo trenera, Miloje je dostigao svoj maksimum i sad moze samo da ide ka dnu. Ekipa je vec dugo na okupu i oseca se zasicenje u radu sa njim. Ekipa treba da se trgne, a to se uvek radi promenom trenera. Real Madrid osvoji ligu sampiona i prvenstvo, ali osete da su se svi malo zasitili pa otpuste trenera iako u tom trenutku nemaju boljeg, ali tako osveze ekipu. Trebalo je Miloja pustiti da ode, kad je najavio i dovesti nekog trenera koji je vodio klubove u Italiji, Spaniji, Engleskoj ili Francuskoj i koji poznaje moderan fudbal, ovako se plasim da ce na kraju sezone poci na nacin da svi zaboravimo uspehe koje je napravio sa zvezdom i da necemo mnogo zaliti sto je otisao. Takodje mi se ne svidja sto smo mi ekipa koja ume da igra samo u jednoj formaciji na jedan nacin. Povrede se dva igraca mi nastavljamo da igramo istu akciju na isti nacin, iako igraci za koje su osmisljene akcije nisu u ekipi, jednostavno ne umemo da promenimo akcije, da se takticki napadi organizuju na neki drugi nacin. Prerasli smo Milojev nivo, treba da napravimo korak vise.

  • nscz

    12. avgust 2019 | 13:51

    Znaci gola necemo dati u revansu jel nema ko da da gol. Baoci nema teorije da ga da a ne vidim ko bi drugi mogao osim Marina. Njega ce da cuvaju po dvojica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA