≫ 

Zvezdin plan B - čovek koji je na 35 mečeva zabeležio 16 golova i 19 asistencija (VIDEO)

Mohamed Rarsala Kadfi, u narodu poznatiji kao Moha, rezervni je plan crveno-belih ukoliko ne dovedu Garsiju iz Las Palmasa

  • 10
Moha, Slovan Bratislava Printskrin: Youtube

Crvena zvezda je na korak od dovođenja argentinskog krilnog napadača Matea Garsije, o čemu je Telegraf već pisao, ali daleko od toga da čelnici srpskog šampiona nemaju plan B kada je u pitanju ova deficitarna pozicija.

Prema saznanjima našeg portala - ukoliko se ne dogovore sa Las Palmasom oko Garsije, zvezda će ''napasti'' igrača Slovana iz Bratislave Mohameda Rarsalu Kadfija poznatijeg pod nadimkom Moha!

Reč je o 25-godišnjem Marokancu koji je na 35 mečeva za Slovan prošle sezone dao 16 golova i imao 19 asistencija u svim takmičenjima.

Na početku ove sezone, računajući prvenstvo i evropske kvalifikacije (za LŠ i LE), Moha je na devet mečeva dao jedan gol i imao tri asistencije za 596 odigranih minuta. To, doduše, znači da neće igrati protiv Jang Bojsa, jer je već nastupao za drugi klub, ali hoće u grupnoj fazi.

Moha je u Slovan stigao iz Olimpika iz Donjecka pre godinu i po dana i ima važeći ugovor sa tim klubom do leta 2022. godine.

Vrednost na Transfermarktu mu je milion evra, ali teško da će ga Slovan pustiti ispod dva miliona. Podsetimo, Zvezda će i za Garsiju dati između 1.5 i dva miliona evra.

Takođe, vredi pomenuti da su Ukrajinci pisali da Zvezda navodno nudi četiri miliona evra za vezistu Dinama iz Kijeva.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    15. avgust 2019 | 16:13

    Da su to toliko dobri igrači pa njih bi pokupili klubovi iz Španije, Italije, Nemačke ne bi oni dolazili u Srbiju i igrali pred praznim tribinama i ovim našim livadama.

  • Pp

    15. avgust 2019 | 16:16

    Nemojte njega molim vas, Marokanci imaju mnogo loš karakter, bezobrazni, neobuzdani, nepouzdani...bolje taj Argentinac ili bilo ko drugi.

  • Yyyy

    15. avgust 2019 | 18:14

    Ukoliko ovako nastave divoditi igrace Srbija ce imati vise stanovnika nego Kina,eto zbog koga i zbog cega nasi gradjani rade za 30-000 dinara mesecno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA