Žander pred Jang Bojs: Kopenhagen nas je pogurao da budemo najjači kad najviše treba

Žander kaže da će se potruditi da Borjan ima što manje posla

  • 6
Ribeiro Santana Žander

Foto: Marko Jovanović

Defanzivac Crvene zvezde i novo pojačanje u ovom prelaznom roku Žander Santana svestan je da u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona igra protiv kvalitetne ekipe Jang Bojsa, podsećajući da je reč o šampionu Švajcarske koji je prvenstvo osvojio dominantno.

- Rastemo kao ekipa iz dana u dan, stekli smo bitno iskustvo u dosadašnjim mečevima u Evropi, kao i u domaćem prvenstvu. Pobeda u Kopenhagenu nam je svima dala dodatno samopuzdanje, pokazali smo da imamo karakter, da smo najjači kada je to najbitnije i nadam se da ćemo i u Švajcarskoj to još jednom dokazati - rekao je Žander pred odlazak u Bern.

Tamo će Zvezda u sredu uveče od 21 sat igrati protiv "Jangera", a Žander je jedan od putnika za Švajcarsku i možda jedan od aktera na tom meču.

Iako je tu veoma kratko, brzo je saznao koliko će njegovom timu biti važni navijači, kojih bi u Bernu trebalo da bude poprilično.

- Navijači su neverovatna snaga Crvene zvezde. Pričali su mi igrači da je fenomenalna atmosfera kad god igra Zvezda, a sada sam imao priliku da se uverim u to. I na gostovanjima su bučni i uvek je puna gostujuća tribina. Uveren sam da će tako biti i u Švajcarskoj - zaključio je Žander.

Revanš se igra sledeće nedelje u Beogradu.

VIDEO - Ovako je izgledala najluđa penal serija za prolazak u plej-of Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA