≫ 

Čuo sam mnogo loših stvari o Partizanu, Zvezdi ne želim Ligu šampiona: Crnogorac iskreno o večitima

 ≫ 

Zanimljive izjave dao je reprezentativac "sokolova" Luka Đorđević ruskim medijima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • cetnik

    21. avgust 2019 | 23:38

    u svakom kolu kvalifikacija pojavi se neka paćara da prica protiv ZVEZDE, Zvezda ih svaki put demantuje rezultatom i igrom oni opet, pa dokle vise hrvati, bosanci,crnogorci i ostali pali Srbi, ima li kraja pljuvanja po nama, a sam priznao da nemaju za koga da navijaju osim nasih klubova? Pitanje za novinare gde nadju sve takve igrace na marginama, prosli put onaj rvat sad ovaj ko je sledeći? P.S. niti ti trebas Partizanu niti Bane Zvezdi, to su veliki i legendarni klubovi i ni jedan igrac nije iznad njih, pa sve da dodje i Leo Messi, ups pa mi vec imamo Marka Marina. Napred Zvezdo!!!

  • Gaga

    21. avgust 2019 | 19:01

    Strašan igrač,vrlo perspektivan .Odlično koristi brzinu(da sto brže skine trenutku i udje u igru u 80-om minutu pri rezultatu 3:0).Koga bre ti zaj...vaš,ti si rekao Banatu da ne dolazi u Zvezdu.Nesrećo komentarišeš nekadašnjeg prvaka Evrope,pokaži bar malo čojstva ako ti je od predaka ostalo.Veruj ti meni na reč veće su šanse da Zvezda udje u Ligu Šampiona nego da ti odigraš pola sata na bilo kom meču tog takmičenja(osim ako ne budete gubili ubedljivo pa te trener uvede da odmori nekog kvalitetnog napadača).Inače momak ima statistiku,Twente 19 utakmica - 1 gol(B tim),Zenit 20 utakmica - 1 gol,Ponferadina (druga,treća liga)24 meča - 3 gola,Sampdorija 3 meča - 0 golova,Lokomotiva 27 minuta(na 2 meča - naravno 0 golova).Jedino je u Tuli davao golove.Za kraj od srca ti želim sve najbolje u životu i molim te dodji u Partizan,za pare ne brini udružićemo se mi Cigani da te platimo i tako osiguramo titulu pre početka prvenstva...Možda ti to bude odskočna daska za nastavak karijere,tu ćeš sigurno dati koji gol. Realna procena 25 mečeva - 5 golova (3 za Partizan i 2 za Teleoptik).Posle toga ti u drugu ligu Crne Gore,a Bane u Zvezdu da treći put zaredom igramo Ligu Šampiona !!! PS.Pozdrav za sve Crnogorce i Srbe iz Crne Gore koji će večeras biti uz Crvenu Zvezdu,a znam da vas je mnogo...

  • Aca

    21. avgust 2019 | 17:27

    Milogorac pa kad nam oni zele dobro nikad aj furaj te niko vas nista nije pitao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA