≫ 

Marin o remiju: Boaći mi je rekao da je pipnuo loptu kod penala, na Marakani neće biti lakše

Marin nije siguran da li da bude zadovoljan sa 2:2

  • 15
Foto: Telegraf.rs

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin ima podeljeno mišljenje o ishodu prvog meča plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona sa Jang Bojsom.

Dve ekipe su dale po dva gola u remiju u Bernu 2:2, ali je Zvezda sve do 76. minuta i dosuđenog penala koji je realizovao Oaro, imala pobedu u džepu.

- Ne znam ni da budem srećan sa 2:2. Sa 2:1 smo imali fantastičan rezultat, ali pola sata, sat posle utakmice možemo da kažemo da smo zadovoljni pred put u Beograd - rekao je Marin posle meča.

Dodao je i da je njegov tim imao još nekoliko šansi za gol, a jednu i sam nije realizovao u 36. minutu kada je savladao golmana Bojsa, ali je sa gol-linije loptu vadio Lustenberger. Marin je prokomentarisao i igru novajlije Matea Garsije koji je postigao gol na debiju.

- Garsija je dobro ušao u igru, vidi se da ima kvalitet jedan na jedan, drži loptu, startan. Naravno da je bilo teško danas od starta, tek je dvaput trenirao ali će biti puno bolje... Uvek sam srećan kad dobijemo dobre igrače, a on je super i može da pravi razliku - tvrdi Marin.

Osvrnuo se i na spomenutu situaciju kada je Jang Bojs dobio penal posle starta Boaćija.

- VAR je tu za fer plej ali je uvek čudno kad se vidi VAR dva, tri puta. Je li pipnuo loptu, ako jeste, onda ne sme da svira penal, stvarno ne znam. Video sam dva, tri puta. Boćko kaže da je pre toga pipnuo loptu. Mislim da smo tu morali da napravimo faul pravimo na centru da ne dođe do te situacije, ali ok.

Kapiten je uveren da revanš neće biti lakši, a od aduta je naveo brzinu, fizičku spremu i igru glavom.

- Centriraju rano, ali uvek je druga priča na Marakani. Mislim da smo i mi tu dosta jači i da ćemo slaviti - zaključio je Marin.

Revanš između Zvezde i Jang Bojsa se igra 27. avgusta na stadionu "Rajko Mitić".

VIDEO - Ovako je VAR presudio Zvezdi i preokrenuo utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    22. avgust 2019 | 04:07

    Dobro je, da nam je neko rekao da ćemo postignuti 2 gola u gostima prihvatili bi oberučke! Pametno u Bg i idemo u LS, uz Božiju pomoć!

  • VAR

    22. avgust 2019 | 06:31

    Druze, slagao te je.

  • Baster

    22. avgust 2019 | 00:20

    Marin,hvala ti za sve! Želim da u Zvezdi igraš još dugo,dugo.. Mislim da ćeš sa ovim pojačanjima,a nadam se ulasku u LŠ i da će ih biti još,imati sa kim da odigraš. Da će konačno neko moći da isprati tvoje prodore i asistencije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA