≫ 

Mišić nije izdržao, Partizan ipak bez Ostojića protiv Moldea!

Iskusni fudbaler pokušao da pomogne saigračima preko bola, ali je odlučeno da ipak ostane van tima, zameniće ga Igor Vujačić

  • 9

Partizan će u večerašnjem prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Moldea (21.00, RTS) morati da potraži alternativu za centralnog defanzivca – Bojana Ostojića. Iskusni fudbaler ipak nije uspeo da sanira povredu aduktora i neće konkurisati za sastav u odmeravanju snaga sa Norvežanima.

Pokušao je Ostojić na sinoćnjem, poslednjem treningu pred meč da verovatno odgonetne sebi, stručnom štabu, ali i medicinskom timu crno-belima, koji je činio sve da ga oporavavi, koliko je u ovom momentu sposoban da pomogne saigračima na terenu.

Kao odgovor je dobio bolnu činjenicu da primicač nije do kraja izlečen i da nije sto odsto spreman za napore koje iziskuje utakmica sa Moldeom. Stoga je odlučeno da ipak pauzira ne bi li ga trener Savo Milošević dobio za revanš u Norveškoj, koji će sam po sebi biti i teži izazov za ekipu.

Ostojić inače vuče povredu pomenutog mišića od prvog duela trećeg kola kvalifikacija sa turskom Malatijomspor, kada se u bezazlenoj situaciji samo srušio na travu, jer aduktor posle žestokog napora od 80 minuta nije izdržao lagan pas.

Minule sedmice je takođe igrao nedovoljno oporavljen u Turskoj, zatim preskočio prvenstveni meč sa Radom, ali to očito nije pomoglo da se reši problem, jer naprosto nije bilo dovoljno vremena.

Zato će trener Savo Milošević večeras morati da posegne za drugim rešenjem u odbrani i to će najverovatnije biti Igor Vujačić, koji već ima dobru minutažuu prvom timu, pa ne bi trebalo da ima problema sa uklapanjem.

VIDEO - Milošević pred Molde: Sudbina Partizana je u pitanju, ovaj tim može mnogo

Stefan Mitrović na jednoj, Kostić, Gaćinović i Joveljić na drugoj strani. Strazbur čeka Ajntraht u plej-ofu za Ligu Evrope (20.30). Kvota na keca je 2,95, a na dvojku 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Strzbur - Ajntraht

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    22. avgust 2019 | 13:23

    Najveci problem su suplji odbrambeni igraci na celu sa cuvarom mreze koji ljubi loptu kad god ode van gola a kad krene ka golu moli boga da ide pravo u njega.

  • Rastko

    22. avgust 2019 | 13:18

    Partizan je Partizan sa ili bez Ostojica ili bilo kog drugog igraca!

  • I sad

    22. avgust 2019 | 11:48

    Sezonau pitanju, Citava. Jer nikada nemamo dva dobra igraca na istoj poziciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA