≫ 

Kopenhagen želi napadača Zvezde: Boaći puni kasu crveno-belih?

Trener Stale Solbaken se na licu mesta uverio u mogućnosti napadača iz Gane

  • 68
Ričmond Boaći

Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći posle gola Kopenhagenu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, privukao je pažnju danskog tima, pa je tako jedan od glavnih kandidata da postane njihov novi igrač. 

Kako prenosi Sportski žurnal, upravo je napadač iz Gane drugi put u poslednja dve godine predmet je interesovanja danskog šampiona. Dam N'Doje već ima 35 godina i u Kopenhagenu moraju da razmišljaju o njeovoj zameni, a kako se Boaći, i te kako, dobro pokazao na Parken stadionu na kojem su crveno-beli posle produžetaka i penala slavili u dvomeču, nije nemoguće da dođe i do nove saradnje.

Liverpul je odlično otvorio sezonu, a danas (18.30) na Enfild stiže Arsenal koji takođe ima stopostotan učinak. Kec je 1,50, dvojka čak 6,25, a 3+ 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal

Takođe, navodi se i to da bi Crvena zvezda mogla da proda svog napadača u slučaju adekvatne ponude. Trenutno, Boaći na tržištu vredi oko 4 miliona evra.

Da podsetimo, Ganac je bio zanimljiv Dancima i 2017, ali tada Zvezda nije razmišljala o prodaji jer je ušla u grupnu fazu Lige Evrope.

VIDEO: Boaći pred Jang Bojs: Bitno je da uđemo u Ligu šampiona, a ne da ja dam gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zex

    24. avgust 2019 | 10:29

    Lupate gluposti za sve pare! On je klasičan špic i on igra ako ima upotrebljive lopte od ostalih igrača! Nije on Ronaldo pa da moze sam, a sem toga jeste napravio diskutabilan penal, ali otkud on tu?! Znaci da se trudi! Meni je triput veća enigma Ivanic!

  • Boza

    24. avgust 2019 | 09:20

    Licno voleo bih da Zvezda proda Boacija, jer osim tog gola u Kopenhagenu nista drugo pokazao nije. Pavkov je za njega klasa!

  • fkcz 🇷🇸

    24. avgust 2019 | 10:05

    Dobar je on igrac, trenutno ga ne ide bas najbolje, ali realno dao je najbitnije golove, dao ga je suduvi, dao ga je helsinkiju i asistirao za drugi i dao ga kopenhagenu kad je trebalo... uvjek je dobar kad je najbitnije! Hvala Boćko 💪🔴⚪️🔴⚪️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA