• 18

Siniša Mihajlović ustao iz kreveta i seda na klupu protiv Verone!

Srbin je obećao da će biti sa svojim timom na prvom meču

  • 18

Srpski stručnjak i aktuelni trener Bolonje Siniša Mihajlović oporavlja se od teške bolesti, a iako prema novim pravilima može da vodi tim iz bolnice, odlučio je da ustane i sedne na klupu svog tima protiv Verone. 

Kako prenosi italijanska Gazeta, Mihajlović je izašao iz bolnice i priključio se timu u hotelu u Veroni, pa će tako voditi tim na stadiopnu Bentegodi.

Oni ističu da je "neverovatno, ali istinito" i da je Mihajlović posle 40 dana u bolnici, gde prima terapiju protiv leukemije, izašao i da će biti sa svojim momcima. Neverovatan obrt, pišu oni, pokazuje još jedanput posvećenost srpskog stručnjaka.

On je obećao svojim fudbalerima da će ih voditi na prvom meču u sezoni i tako će i biti. Siniša će tako posle nedelja provedenih na odeljenju onkologije u sobi, u skoro totalnoj izolaciji konačno izaći.

VIDEO: Cela Marakana se naježila zbog parole Delija za Mihu, a onda je zagrmela pesma

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Boza

    Kad proradi Srpski inat! Miha uz tebe smo!

  • Ja

    Bravo!

  • DR

    Pre svega leci se na hematologije, a ne na onkologiji. Primio je prvu terapiju, i na pauzi je, primice ih jos...itd..sve najbolje mu zelim, ali price tipa cudo se desilo, izlecio se su bezveze..

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima