≫ 

Bajern ostao bez željenog igrača: Opcija manje za jačanje napada do kraja prelaznog roka

Timo Verner produžio ugovor sa Lajpcigom

  • 0

Celo leto se spekulisalo da bi Timo Verner iz Lajpciga mogao da pređe u Bajern Minhen. Međutim Bavarci su odugovlačili čekajući da mu istekne ugovor narednog leta i preterali su. Nemačkom reprezentativcu je prekipelo da više čeka pa je rešio da produži ugovor sa sadašnjim klubom.

Osladilo se Bajernu da dovodi igrače bez obeštećenja. Nakon Roberta Levandovskog, Sebastijana Rudia i Leona Gorecke isto tkao su želeli i Vernera, međutim Lajpcig nije dozvolio da mu se ponovi sudbina, Dortmunda, Šalkea itd.

Karta na koju je igrao klub je sigurno Evropsko prvenstvo naredne godine i kako sedenje na klupi ili tribinama mu nikao ne bi dobro došlo. Taj scenario bi mu sledio da nije produžio ugovor, pa je tako Verne odlučio da mu je EP ipak najbitnije i borba za tim Nemačke.

Drago mi je što sam potpisao novi ugovor. Proces je trajao već duže vreme, a ja sam želeo da budem potpuno siguran da mogu da napravim iskorak u razvoju kluba. Sada u potpunosti mogu da budem koncentrisan za igranje sa našim timom u ovoj sezoni - poručio je Verner.

Ugovor je potpisan na četiri godine po znatno boljim uslovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA