≫ 

Marin spreman za Jang Bojs: Vreme je za gol, mi na Marakani ne možemo da se branimo!

Kapiten srpskog šampiona ističe da je tim spreman za veliki meč

  • 44

Pored trenera Vladana Milojevića, Crvenu zvezdu je na konferenciji za medije pred meč sa Jang Bojsom ''predstavljao'' i kapiten Marko Marin.

Crveno-beli protiv Jang Bojsa igraju na Marakani u utorak od 21 čas (RTS 1, Arena Sport 1), a od Marina se dosta očekuje u revanšu. Svesni su toga i Švajcarci koji su ga okarakterisali kao prvu zvezdu tima.

- Mi kao ekipa smo spremni za meč. Veliki je plus što igramo pred našim navijačima. Ova ekipa zaslužuje da igra LŠ. Od svakog pojedinca, od Borjana do Krstovića. Imamo karakterno super ekipu i daćemo sve od sebe da ispunimo našu želju i želju navijača - počeo je Marin svoje izlaganje:

- Ući ćemo u meč u kom ne možemo da se branimo.Ne možemo na Marakani da se branimo. Mi ćemo našu evropsku utakmicu odigrati još bolje, znamo šta nas očekuje. Identična utakmica ne može da bude, biće sigurno promena. Mi smo spremni na sve i nadam se dobrom rezultatu.

FK Jang Bojs FK Crvena zvezda Foto: Telegraf.rs

Poznato je da je Marin najbolji asistent kvalifikacija, mada navijači od njega očekuju da možda golom reši meč sa Jang Bojsom.

- Vreme je za gol, ali najbitnije je da prođemo sutra. Nadam se da ću učestvovati kod gola, da pomognem ekipi da prođemo dalje.

VIDEO Marin o prvom meču sa Jang Bojsom: Imali smo fantastičan rezultat...

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • сви у напад

    26. avgust 2019 | 14:34

    Марин зна шта је Звезда. Браво мајсторе идемо да победе!

  • Ultra

    26. avgust 2019 | 15:30

    Ajmo ciganiiiii... Da se ponovi prosla godina, da budemo srecni cele godine. Da sutra po ko zna koji put bude praznik atmosfere na mari! Ljubav jedina ZVEZDA CRVENA

  • Boža zemunac

    26. avgust 2019 | 16:14

    Paklena atmosfera,i uz Božiju pomoć idemo dalje. Napunite ih momci da zapamte Beograd,Srbiju i normalno Crvenu Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA