≫ 

Partizan računa na sve snage protiv Moldea: Milošević u Norvešku poveo 21 igrača

Na spisku nema iznenađenje, jer se ekipa iskristalisala u proteklom periodu

  • 23
Aleksandar Šćekić Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana u jutarnjim časovima putuju na revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, koji se igra sutra igra sutra u Norveškoj (19.00), a tim povodom trener Savo Milošević na spisak je uvrstio 21 fudbalera na koje računa za pomenuti duel.

S obzirom na činjenicu da se ekipa u proteklom periodu već iskristalisala, nema iznenađenja, jer to više ne predstavlja ni izostavljanje Đorđa Ivanovića, koji nije bio deo tima ni protiv Malatijespor, kao pojedinih mlađih momaka u ekipi koji se još uvek bore za svoje mesto pod suncem.

Kao što smo i najavili, u avionu će se naći i Strahinja Pavlović, koji se juče vratio sa medicinskog pregleda u Rimu i to je svakako činjenica koja može da raduje stručni štab crno-belih, jer će odbrana u Norvešku u punom sastavu.

Na spisku fudbalera na koje trener Savo Milošević računa u meču sa Moldeom nalaze se: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Nemanja R. Miletić, Bojan Oostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Ššekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Filip Stevanović, Takuma Asano, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović i Umar Sadik.

Podsetimo, crno-beli imaju prednost od 2:1 iz beogradskog okršaja sa čvrstom norveškom ekipom i ovoga puta će pred sobom imati veliki izazov, pošto Molde važi za “domaćinski” tim, a iskušenje se biti utoliko veće jer će meč biti odigran na veštačkoj travi.

VIDEO: Urošević: Sami sebe smo iznenadili, nije nam to Molde učinio

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićo

    28. avgust 2019 | 09:15

    Srecno grobari od Delije!!!

  • Гидри

    28. avgust 2019 | 10:28

    Хајде Гробари, самељите ту буранију. Звездаш.

  • Звездаш

    28. avgust 2019 | 11:06

    Ајмо Гробари срећно ! Морате много боље него кући !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA