≫ 

Partizan definitivno prodao štopera: Pavlović prošao preglede i potpisao ugovor sa Laciom!

Fudbaler dobio “zeleno svetlo” glavnog doktora i finiširao transfer u rimski klub

  • 27

Transfer Strahinje Pavlovića u redove Lacija je – finiširan! Defanzivac Partizana danas je iz drugog pokušaja uspešno prošao i medicinske preglede i ekspertize stručnjaka te više nije bilo nikakvih prepreka da se kompletirao posao koji je klubu iz Humske na ime obeštećenja doneo sjajih 5.500.000 evra zarade, a samom fudbaleru petogodišnji ugovor sa nebeskoplavima.

Time je ujedno i ugašena svaka neizvesnost u vezi sa Pavlobvićevom budućnošću, odnosno poslovanjem Partizana i rimskog kluba, koju su tokom vikenda doneli, a potom i raspirivali italijanski mediji, navodeći isprva da igrač nije prošao preglede.

Ali, kako je vreme odmicalo, tako je i senzacionalizam i jenjavao, pa je početna vest “amortizovana” u toj meri da je praktično istoga dana, samo nekoliko sati kasnije, postalo jasno da će transfer biti kompletiran početkom tekuće sedmice, što se i dogodilo.

Preventivno, italijanski stručnjaci su tokom vikenda razmenili i informacije i nalaze iz prošlosti Pavlovićevih medicinskih pregleda, a kada je procedura ispoštovana ostalo je samo da glevni lekar u klinici “Pajideija” stigne sa odmora i da “zeleno svetlo” kako bi dva kluba mogla da stave tačku na već dogovoren posao.

- Hvala svima na interesovanju, sve je prošlo u najboljem redu kao što je bilo od prvog trenutka. Sada mi je najvažnije da sutra odigramo dobru utakmicu i prođemo u grupnu fazu Lige Evrope. Očekuje me ponovo put u Lacijo u petak kako bismo papirološki sve završili,a onda povratak daće Bog kod drugova da se borimo u grupnoj fazi i ligi.

VIDEO: Milošević posle Moldea: Nikad lošiji Partizan, nestvarno je kako smo ovo dobili

U ponedeljak, u večernjim časovima, ponovljeni su pregledi Pavlovića i on je bez problema prošao sve testove, pa je pomenuti stručnjak “aminovao” finiširanje najunosnijeg posla Partizana još od transfera Nikole Milenkovića u redove Fjorentine 2017. godine (5.100.000 evra).

Kako smo već napomenuli, klub iz Humske je na ime transfera zaradio 5.500.000 evra (bez procenata od dalje prodaje) i Pavlovića u narednih godinu dana, kao pozajmljenog igrača Lacija. Posle “stažiranja” u Humsoj, defanzivac će se preseliti u Rim na pet godina...

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇬🇷

    28. avgust 2019 | 08:58

    Dok se Zvezda pojačava mi prodajemo igrače. Zato oni igraju ligu šampiona. Uprava napolje !

  • Vuk

    28. avgust 2019 | 08:59

    Bravo! Obistinjuje se sto smo predvideli. Prodaja mladih talenata iz nase skole za sicu i prezivljavanje. Uskoro ce i mladi Stevanovic i jos bar dvojica,a da bi nesto sice ostalo kupice se Sadik i jos poneko drvo. Sve ce to onaj demagog V i Rimljanin V pozlatiti. Napravice oni klub ravan Surdulici

  • Joko ovo

    28. avgust 2019 | 09:59

    Sa onolikim sredstvima koje je dobila za dve uzastopne faze LŠ, Zvezda je odezbedila titule za narednih pet godina...sta ce biti sa Partizanom Bog zna,i sa ovom upravom nesrećnom..bez pravog sponzora sa podeljenim navijacima. Teska vremena idu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA