Ben se oprostio od Zvezde i spakovao kofere: Otkriven klub iz Emirata koji šalje milione na Marakanu

Reprezentativac Komorskih ostrva nastaviće karijeru u Abu Dabiju

  • 14
Ben, Al Wahda Foto: Marko Jovanović, Wikipedia

El Fardu Ben je protiv Jang Bojsa odigrao svoj poslednji meč za Crvenu zvezdu. Malo je falilo da bude tragičar, jer je postigao autogol za konačnih 1:1, a imao je još nekoliko pogrešnih poteza koji su mogli da koštaju Zvezdu ispadanja iz Lige šampiona.

Na kraju, Ben i Zvezda su mogli da slave novi ulazak u Ligu šampiona. Za razliku od prošle godine, kada je bio najzaslužniji za plasman crveno-belih u elitu, ove sezone je Ben bio mnogo manje efikasan i van forme.

Zvezda je dogovorila transfer Bena i pre meča protiv Jang Bojsa, ali se ime kluba držalo u tajnosti. Kako Telegraf saznaje, klub u koji je Ben prodat je Al Vahda iz Abu Dabija, koji je prošle sezone bila 3. u ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Zvezda će za transfer Bena inkasirati nešto više od 2 miliona evra, a kako saznajemo, Ben bi već u četvrtak trebalo da krene put Abu Dabija.

VIDEO: Igrači Zvezde "popeli" i Vujadina Savića na oklopno vozilo

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    28. avgust 2019 | 12:09

    Hvala ti majstore za sve,srecno u daljoj karijeri,a vi sto ga pljujete neznate ni koliko je utakmica odigro za nasu zvezdu i dao golova,zato tisina...

  • Dex

    28. avgust 2019 | 12:59

    Sve najbolje u nastavku karijere,zalosno sto ga pljuju,brzo se zaboravilo radost i srecu koju je doneo prosle godine!!??? Veliko hvala doktore

  • RADAN

    28. avgust 2019 | 12:09

    DAO JE MNOGO ZVEZDI.STECAN PUT I PUNO USPEHA U NOVOM KLUBU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA