Sančez sleteo u Milano: Preokret u pregovorima, poznati svi detalji (VIDEO)

Inter kompletirao mančesterski tandem

  • 1
Aleksis Sančez sa čelnicima intera na milanskom aerodromu printscreen: Twitter/Sky Sports News

Sve je gotovo, Aleksis Sančez je napokon ’’pobegao’’ iz Mančestera junajteda i preselio se u Milan gde će sigurno narednih godinu dana nositi dres Intera.

Sančez je doleteo u Milano i očekuje se da će tokom dana biti i zvanično predstavljen.

Mančester junajted i Inter dogovorili su se o jednogodišnjoj pozajmici koju će neroazuri platiti 5 miliona evra, ali bez opcije otkupa na kraju sezone.

Iako se spominjalo da će biti ubačena otkupna klauzula u visini od 15 miliona evra, do nje ipak nije došlo, što je možda i začuđujuće ako se zna koliko je Junajted želeo da se reši Čileanca sa kojim je ugovorom vezan do 2022.

Čile - Australija, Aleksis Sančez, SP Foto: AP/Tanjug

Ne zna se čija je želja bila da se ova stavka izostavi, verovatno Interova jer uzimaju ''mačku u džaku'' koja može da eksplodira, ali i da nastavi sa bledim partijama sa Old Traforda.

Sa druge strane Inter je ipak dobio ''mali rat'' jer je uspeo da smanji ogromna Sančezova primanja i da čak više od pola ostavi Mančesteru da mu i dalje isplaćuje. Tako će Crveni đavoli, po pisanju Gardijana, u narednih godinu dana Čileancu plaćati oko 240.000 evra mesečno, dok će na ’’pleća’’ Intera pasti nešto manje od 200.000 evra mesečno.

Mediji na Čizmi spekulišu da će Sančez nositi dres sa brojem 17 u novom klubu.

Romelo Lukaku je po dolasku u Inter rekao kako se mnogi igrači nisu snašli u Junajtedu a da je klub stalno traži nekog krivca u samim igračima za to.

Znate, nisam bio jedini koji je igrao loše u Mančester junajtedu. Mnogi igrači se nisu ponašali dobro, ali navijačima je trebao neki krivac. Bio sam ili ja, ili Pogba ili Sančez.

Dva od tri ''glavna mančesterska problema'' su otišla sa Old Traforda i prešla u Inter.

Ostaje da se vidi da li će Junajted sad ''prodisati'' i da li su Lukakuove reči zaista istinite i da će se nekada sjajni igrači ponovo vratiti u prepoznatljive forme od pre nekoliko sezona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA