≫ 

I na sajtu UEFA u čudu pred žreb za LŠ: Ovo nije viđeno između Zvezde i Partizana! (FOTO)

U blogu uživo posvećenom žrebu za Ligu šampiona, na sajtu Evropske kuće fudbala stoji i obaveštenje o retkoj stvari koja je viđena u srpskom fudbalu

  • 38

Dok se čeka 18 časova u Grimaldi forumu u Monaku, gde će biti održan žreb za Ligu šampiona, na sajtu UEFA se radi blog uživo, gde se ističu zanimljivosti vezane za 32 učesnika.

Jedna od njih vezana je i za Crvenu zvezdu, gde je izveštač za crveno-bele na sajtu UEFA, Ivan Vjetrović preneo da je u srpskom fudbalu posle Zvezdinog plasmana viđena izuzetno retka scena.

Naime, večiti rivali i dva najveća kluba u našoj zemlji - Crvena zvezda i Partizan razmenili su pohvale i lepe želje, što gotovo da nije viđeno u prošlosti.

Trener Partizana Savo Milošević i Zvezdan Terzić su razgovarali, što je otkrio generalni direktor crveno-belih, koji je poželeo Partizanu sreće u duelu protiv Moldea i plasman u Ligu Evrope.

- Ako gledam interes srpskog fudbala, naravno da navijam za Partizan protiv Moldea. Savo je uradio velike stvari otkad je došao, čuli smo se pre dva dana - rekao je Terzić.

Milošević je posle Zvezdinog plasmana u Ligu šampiona čestitao večitom rivalu na velikom uspehu.

- Sve čestitke Zvezdi! Prvo, zbog ulaska u Ligu šampiona, a drugi jer je to bila u stanju da uradi dva puta uzastopno. To nije mala stvar, nije to jednostavno - rekao je Savo Milošević.

Liga šampiona Printskrin: UEFA.com

VIDEO: Svi se čude Zvezdinom tenku, a ovi klubovi ispred stadiona imaju celu artiljeriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džontra

    29. avgust 2019 | 16:11

    Ako smo normalni,bez obzira da li smo navijači zvezde ili partizana,navijaćemo večeras za partizan,jer pre svega navijamo Za srpski fudbal.Poz.

  • Štebek

    29. avgust 2019 | 15:57

    Srbija iznad svih !! Idemooo bree Zvezda Prtizan !🇷🇸🇷🇸

  • On

    29. avgust 2019 | 16:09

    Tako rade i navijaju normalni ljudi ! 👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA