≫ 

Giganti pred Humskom: Junajted, Arsenal i Roma mogući rivali Partizana u Ligi Evrope!

Žreb je na programu u petak od 13 časova, crno-beli u trećem šeširu

  • 91
Liga Evrope Foto: Telegraf, Wikipedia

Partizan se plasirao u Ligu Evrope, pošto je u duelu protiv Moldea odigrao remi od 1:1, koji ga je odveo u grupnu fazu takmičenja, jer je u prvom meču rezultat bio 2:1 u korist crno-belih.

Poznato je koliko će novca Partizan dobiti od učešća od Lige Evrope, što će biti značajna finansijska injekcija za crno-bele, ali i to da će crno-beli biti u trećem šeširu, zbog koeficijenta od 18.000 bodova na UEFA rang listi.

Navijači beogradskog kluba mogu očekivati neka vrlo atraktivna imena u Humskoj, pošto su mogući rivali ekipe Sava Miloševića slavni Junajted, Arsenal, Sevila, Roma, Porto, Seltik, ali i Jang Bojs koga je zvezda eliminisala naposlednjem stepeniku pred Ligu šampiona.

Ovo su sastavi svih šešira pred žreb za grupe Lige Evrope

Prvi šešir: Sevilja, Arsenal, Porto, Roma, Mančester junajted, Dinamo Kijev, Bešiktaš, Bazel, Sporting, CSKA Moskva, Volfsburg, Lacio

Drugi šešir: PSV, Krasnodar, Seltik, Kopenhagen, Braga, Borusija Menhengladbah, Jang Bojs, Astana, Gent Ludogorec APOEL, Ajntraht

Treći šešir: Sent Etjen, Karabag, Fejenord, Hetafe, Espanjol, Malme, Standard, Partizan, Vulverhemton, Ren, Rozenborg, Bašakšehir

Četvrti šešir: Trabzon, AZ Alkmar, Gimaraeš, Oleksandrija, Dudelanž, Slovan Bratislava, Volfsberg, LASK, Lugano, Kluž, Ferancvaroš

Podsetimo, žreb je na programu u petak od 13 časova.

VIDEO: Zemljotres u svlačionici Partizana: Igrači u transu, Vuletić vodio navijanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VGS-SEVER

    29. avgust 2019 | 22:05

    Cestitke komsijama i puno uspeha u L.E...nadam se stalnom igranju u Evropskim takmicanjima kako to zelim Zvezdi tako i Partizanu a nadam se bar jos jedan klub iz Srbije da se priblizi bar grupnoj fazi L.E.poput Vojvodine,Radnickog iz Nisa,Spartaka...ma bilo koga...to bi bilo odlicno za celokupan fudbal u Srbiji,sto zbog finansijske strane sto zbog mogucnosti formiranja kvalitetnijeg igrackog kadra,samim tim bi nam i liga bila kvalitetnija ,pa bi uspesi u Evropskim takmicanjima bili jos bolji.

  • Miki011

    29. avgust 2019 | 22:36

    Evo gledam Frankfurt....ušli u LE i slave kao da su pobedili LŠ....eto toliki je naš uspeh,sa dva tima u Evropi.Budi ponosna Srbijo!!

  • Mićo

    29. avgust 2019 | 21:55

    Kad vidim ko sve igra ligu evrope onda se vidi koji je uspeh zvezda napravila!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA