≫ 

Veleobrt: Evo zašto je propao transfer Pavlovića u Lacio, dobija novi ugovor u Partizanu! (FOTO)

Crno-beli se nisu dogovorili o finansijama sa Lacijom, kao ni rimski klub sa igračem

  • 83
Strahinja Pavlović Foto: Marko Jovanović

Posle pet dana pregovora, Partizan i Lacio se nisu dogovorili u vezi sa transferom Strahinje Pavlovića.

Pomenuti rimski klub takođe se nije dogovorio sa igračem oko plate i on će se danas vratiti u Beograd, a zatim za dva dana potpisati novi petogodišnji ugovor sa crno-belima. Fudbaler je prošao lekarske preglede, što je Telegraf i dobio na uvid, međutim, italijanski klub je poslednjeg dana pregovora odstupio od prvopomenute cifre od pet i po miliona evra, pokušavajući da smanji iznos, a takođe nisu ispoštovani ni ranije dogovoreni uslovi Pavlovića.

To za naš portal potvrđuje i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, koji se javio odmah posle pregovora u Rimu.

- Da odmah prekinemo spekulacije, Strahinja Pavlović je apsolutno zdrav i nema nikakvih medicinskih problema, kako se to navodilo u medijima prehodnih dana. Prošao je apsolutno sve testove i u Srbiji i u Italiji i dobio dozvole, ali nije došlo do finansijskog dogovora između Partizana i Lacija, kao i rimskog kluba i samog fudbalera. Plasirali smo se u Ligu Evrope, i to je izgleda uticalo na stav Italijana, a mi nismo želeli da odstupimo od pređašnjheg dogovora. Zahvalili smo se ljudima iz Lacija i već početkom naredne sedmice Strahinja će potpisati novi ugovor sa Partizanom i to na pet godina. Očekujemo od njega u budućnosti da doprinese klubu i u rezultatskom i u finansijskom smislu - zaključio je Vazura.

U nastavku možete videti dokument o zdravstvenom stanju strahinje Pavlovića, koji pokazuje sve pozitivne parametre

Foto: Telegraf.rs

Foto: Telegraf.rs

Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fkcz 🇷🇸

    31. avgust 2019 | 17:54

    Da li je moguce da neko zeli momku da ne bude zdrav? Ja sam Zvezdas, ali ne gledam to tako! Pod 1: momak na mestu i treba da mu zelimo da bude ZDRAV! Pod2: buducnost Srpske reprezentacije! Pod3: zelim mu da igra dobro zbog jace lige i samim tim jace Zvezde (ne zelim slab partizan)... i najbitnije da budemo ljudi, i da ne zelimo nikom zlo!!! Budi jaci Pavlovicu, navijacu za tebe u reprezentaciji kad budes!

  • Deki

    31. avgust 2019 | 19:09

    Koji idiot je prosuo vest o tome da je ovome decku zbog zdravstvenog stanja propao transfer? Pa decko je kidao protiv Moldea,pretrcao u punom trku od svog gola do protivnickog sesnesterca. Kakav necovek i nula karakter moras biti pa prosuti takvu vest. Jos pustili vest da je zbog srca,a on ovamo ni jednu tekmu nije propustio.

  • Napred Partizan

    31. avgust 2019 | 19:08

    Ako igra ovako kad je bolestan kakav li će tek biti kad ozdravi.Mali samo napred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA