≫ 

Zvezdina ponoćna bomba: Krilo iz Engleske stiglo na Marakanu!

Novo pojačanje stiže među crveno-bele pred samo zatvaranje "letnje pijace"

  • 68
Radziv van La Para

Foto: Profimedia/Alamy

Iako je prvo bilo očekivano da u Ljutice Bogdana posle plasmana u Ligu šampiona neće stići niti jedno pojačanje, pa onda, da će to biti Moha iz Slovana, u poslednjem momentu, došlo je do obrta. Tako je  Zvezda  obezbedila potpis, i to, Holanđanina Radživa Van la Para. 

Kako saznaje Telegraf, čelnici crveno-belih dogovorili su transfer, u roku,  i do ponoći završili papirologija za dvadesetosmogdišnjeg vezistu Hadersfilda. Ovaj transfer iznosi oko 2 miliona evra.

Sportki direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zvanično nije hteo da otkrije ime igrača, ali je potvrdio da Zvezda sigurno dovodi novog igrača.

- Hoće, to mogu da vam potvrdim. Ne želim da otkrivam ime, nikada to nisam radio.

Da podsetimo, Van la Para je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Midlzbrou gde je odigrao svega pet utakmica, a menadžer Mark Hadson ni u ovoj sezoni ne računa ozbiljno na njega.

Najbolje partije Holanđanin je pružao dok je Hadersfild igrao Premijer ligu u sezoni 2017/18. Postigao je tri gola na 33 utakmice. Pre toga isticao se u dresu Vulverhemptona. U Engleskoj igra punih pet godina, gde je došao iz Herenvena.

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokan

    31. avgust 2019 | 23:26

    Deluje kao jak,brz,spretan igrac,videcemo . .

  • Terzina bomba

    31. avgust 2019 | 23:44

    Opasan napadac,u najboljoj karijeri postigao 3 gola na 33 utakmice😂😂😂,prosle sezone odigrao 5 utakmica,ove sezone ni jednu,e,stvarno strasna bomba

  • Igi

    1. septembar 2019 | 08:59

    Decko je prosek ili malo ispod proseka. 1.9 je previse njegova cena je 900k proverite na berzi. Nije dao gol na zadnjih 20 utakmica. Slabos mu je centarsut i pregled igre. Sve se moze naci na berzi. Tako da bi bilo lepo da se pravi navijaci ne lazu i zavlace sa basnoslovnim cenama prosecnoh igraca kojih ima i kod nas, i igrali bi samo za ime kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA