≫ 

Pitali smo ljude iz Zvezde zašto su ovakve cene karata za LŠ: Evo zašto su ih crveno-beli podigli!

 ≫ 

Poslovni direktor crveno-belih Stefan Pantović nam je objasnio koji su kriterijumi kojima se klub vodio kada je u pitanju određivanje cena ulaznica

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milomir Jankovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Makijan

    03. septembar 2019 | 19:08

    Najjeftinije u Evropi mozda. Ali uslovi na samom stadionu Pantovicu najgori. Odnos cene karata i uslova na stadionu najgori u Evropi. Ja sam siguran da moderan toalet imaju na Alijans Areni u Minhenu.

  • Saša

    03. septembar 2019 | 18:32

    Prvi kriterijum, kojim ste trebali da se rukovodite, je taj da ste vi tu zahvaljujući navijačima Zvezde i da Zvezda postoji zbog navijača, a ne navijači zbog vas. Oni navijači, koji gledaju Zvezdu decenijama pre nego što ste vi došli u nju, u kojoj se ponašate kao da vam je deda ostavio. Oni avijači koji su bodrili Zvezdu i kada joj nije išlo, kada je na pripremama gubila od Grblja. Navijači koji su punili stadion kada nije mogla da osvoji titulu po nekoliko godina. Da li se ikada zapitate zašto je onda Zvezdu u domaćem prvenstvu gledalo preko 20 hiljada gledalaca, a sada kada igra LŠ nema ni 7 hiljada ? Zato što su navijači onda prepoznali iskrenu nameru i zato što je Zvezda bila njihova, a ne pasrtijska sa partijskim nameštenicima u rukovodstvu. Svi vaši kriterijumi su besmisleni i bahati. Da li je moralno da se cene za isto takmičenje za godnu dana udvostruče? Da li je to iko u svetu uradio ? Pitam se samo ko će da vam dođe kada je 99% stalnih navijača zgranuto. Partijski aktivisti napredne stranke ? Jel to Zvezda kojoj težite i koju pravite ? Botovska, naprednjačka, cinična. Zvezda je preživela mnoge nedaće, ali vas neće preživeti. To što igra LŠ je samo trenutno i prolazno. Zvezda bez navijača ne može, a vi ste pljunuli na njih.

  • YYY

    03. septembar 2019 | 10:58

    Za ove redovne botove sam znao ali za ove Terza botove nisam sanjao da postoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA