≫ 

Bernardo Silva: Srbija ima jednog od najboljih igrača sveta iz prošle sezone!

Ofanzivni vezista Portugalije smatra da bi Dušan Tadić mogao da napravi probleme njegovom timu

  • 2

Zajedno sa selektorom Portugalije Fernandom Santošem, na konferenciji  za medije pred meč Srbije i Portugalije bio i ofanzivni vezista Mančester Sitija Bernanrdo Silva.

U najavi utakmice koja je na programu u subotu od 20.45 minuta, u okviru kvalaifikacija za EP, Silva je govorio o tome da će meč u Beogradu biti drugačiji nego onaj u Lisabonu.

Pokušaćemo da pobedimo, moraćemo drugačije da se organizujemo u odbrani i napadu. Očekujemo tešku i drugačiju utakmicu, a s obzirom na to da Srbija igra kod kuće tu postoji blaga prednost na njihovoj strani. Međutim, možemo da očekujemo i drugačiju partiju ove reprezentacije. Ne plašimo se, mada se Portugalija nikada ne plaši. Veoma poštujemo Srbiju i smatramo da i oni poštuju nas. Rezultat će biti neizvestan, jer su obe ekipe dobre - rekao je Silva.

Bernardo Silva, Fernando Santos Foto: Marko Jovanović

On se osvrnuo i na igrače koje Srbija ima, a u superlativu je govorio o Dušanu Tadiću.

- Veoma poštujem srpske igrače, teško je da izdvojim samo jednog. Ako bih nekoga izdvojio to bi bio Matić, s njim sam najčešče igrao. Tu su Kolarov, Tadić i ostali. Ipak, činjenica je da je Tadić opasan igrač, bio je najboji u Lisabonu, a i prošle sezone je bio jedan od najboljih igrača na svetu s obirom na to šta je Ajaks postigao u Ligi šampiona - istakao je Silva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    6. septembar 2019 | 17:35

    Sta vrede dobri igraci kad treneri sve gori od gorega

  • Repka

    6. septembar 2019 | 17:54

    Nemamo sta da trazimo sutra protiv Portugala,jaci su duplo od nas. Mi imamo dobre igrace ali to u repki ne moze da se sastavi,ne znam sta je problem,ali znam da necemo na euro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA