≫ 

Preokret Vojvodine na Čairu u senci novog skandala Lalatovića! (VIDEO)

Novosađani ostaju lideri prvenstva

  • 4
Foto: Arena sport

Fudbaleri Vojvodine i niškog Radničkog odigrali su vrlo uzbudljivu utakmicu na "Čairu", bilo je "svega i svačega", na kraju i trijumfa gostiju nakon preokreta - 1:2!

Strelci za "lale" bili su najbolji strelac ekipe Matić u prvom i Devetak u drugom delu meča, a za tim Milorada Kosanovića još jedan iz vrha liste strelaca, Stefan Mihajlović, još u povoju utakmice, koju je, takođe, obeležio i trener gostiju Nenad Lalatović ispadom na kraju prvog poluvremena.

Njega je sudija Novak Simović isključio zbog nesportskog ponašanja i svađe sa trenerom Nišlija Miloradom Kosanovićem, nakon čega je temperamentni šef struke Vojvodine krenuo u obračun sa navijačima sa zapadne tribine.

Taj trenutak možete pogledati na ovom snimku.

Stefan Mihajlović je potvrdio epitet jednog od golgeterski najprijatnijih iznenađenja sezone: u 9. minutu je instinktivno sačekao šut saigrača, postavio nogu i pogodio za vođstvo Nišlija, za njegov šesti gol u sezoni.

Ipak, i Voša ima svoje najbolje oružje u liku nesuđenog pojačanja Partizana Bojana Matića.

Centarfor gostiju je doneo egal, i on svojim šestim ovosezonskim golom, što je obećavalo još uzbudljivji nastavak meča na "Čairu".

Vojvodina je i bez Lalatovićevog komandovanja sa klupe uspela da dođe do preokreta, i to u trenucima kada baš i nije imala najbolje ideje na polovini rivala, a strelac je bio Devetak. Ipak, junak dana je defanzivac gostiju Siniša Saničanin - koji je najodgovorniji što "lale" nose tri boda sa juga Srbije.

On je u bukvalno završnim momentima meča, kada su mnogi na stadionu vidlei loptu u mreži u napadu Nišlija, postavio glavu baš tamo gde je trebalo, ispostavilo se izveo potez utakmice, sprečivši tako izjednačenje.

Valja reći i to da je Radnički od 83. minuta igrao sa desetoricom zbog isključenja Mihajlovića nakon dva žuta kartona.

Superliga, 8. kolo

Petak

Radnički – Vojvodina 1:2

(Mihajlović 9 – Matić 33, Devetak 77)

Subota

Crvena zvezda - Inđija 18.00

Javor - Rad 19.00

Radnik - Napredak 19.00

Voždovac - Čukarički 10.00

Proleter - Partizan 20:30

Nedelja

TSC - Mačva 19:00

Mladost - Spartak 19:00

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ks

    13. septembar 2019 | 20:29

    Oce li neko ovoj barabi zavrnuti usi vise? Covek je lud

  • Čika Jova

    13. septembar 2019 | 20:35

    Pedagog, pravi.

  • Rola

    13. septembar 2019 | 20:40

    Lalatoviću niko ništa ne može pa on potiče iz Zvezde nije on bio u Partizanu pa da sa njim može svako da mlati šljive. Alek Terzić Kokeza i prva Zvezda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA