• 4

Sinišine ćerke o ratničkom karakteru svog oca: Umesto mi njemu, on nama daje snagu

Viktorija i Virdžinija sa mnogo optimizma pričale o teškom trenutku koji je pogodio njihovog slavnog oca

  • 4

Siniša Mihajlović krenuo je u drugi ciklus hemoterapija u borbi koju vodi sa leukemijom. Njegov ratnički nerv inspiriše mnoge, o čemu su javno govorile i njegove ćerke Viktorija i Virdžinija gostujući na jednoj italijanskoj televiziji.

Mihi je leukemija dijagnostifikovana u julu, od tada ne jenjava podrška sa svih strana, a naravno da mu porodica daje najjači vetar u leđa u najtežem trenutku. Virdžinija i Viktorija su otkrile da je i njih, ali i njihovog slavnog oca iznenadila dozvola koju su mu dali lekari da sa klupe vodi prvi meč u sezoni protiv Verone.

- Obećao je igračima da će biti uz njih, to je stalno ponavljao doktorima, i srećan je što su mu dali dozvolu. Rekao je da bi prihvatio da ostane u bolnici još godinu dana samo ako to znači da će biti uz tim u prvoj utakmici - otkrile su Viktorija i Virdžinija.

Najboljniji trenutak za sve u porodici bio je trenutak kada su saznali da Siniša ima leukemiju.

- Vest o bolesti promenila je naše živote. Nas je petoro sestara i braće i veoma smo bliski, znamo da je naš otac ratnik i da neće dozvoliti da ga bilo šta sruši. Nastavio je sa terapijama i što je paradoksalno, on je taj koji nama daje snagu. Toliko toga je prošao u svom životu, nosi veliko breme na svojim plećima, i mi zajedno sa njim.

Arijana Mihajlović, Siniša Mihajlović

Siniša sa suprugom Arijanom Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Mihine ćerke prisetile su se trenutka kada su saznale o bolesti svog oca.

- Bile smo na Sardiniji i naša majka je bila na telefonu sa njim. Pitala sam majku šta se dešava i ona mi je kroz suze rekla da je leukemija u pitanju. Uvek mislite da se takve stvari ne mogu desiti vama i vašoj porodici, pogotovo nekom ko je bio vrhunski sportista kao naš otac. Ali tih dana koje je proveo kod kuće, s vremena na vreme, zaboravljali smo da je uopšte bolestan i nikad nije dozvolio da nas vidi kako patimo. Ponašao se kao što se uvek ponašao.

Posle tog kratkog povratka kući, Mihajlović je pod stalnim nadzorom specijaliste bolnice u Bolonji.

- Želimo i ovim putem da se zahvalimo svima, jer smo toliko pozitivnih vibracija dobili što nam je mnogo značilo. Čak smo i sklopili prijateljstva sa decom koja su u bolnici zajedno sa tatom, pod istom terapijom. To je užasna bolest, ali kad su svi zajedno, može se izlečiti. Nikad se ne sme predati.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    Svu srecu ovog svijeta tebi i porodici od srca. Avanti maestro, molto felicita.

  • Miki

    Ajde brate kao gol protiv irana 98me ajmo brate pobeda!

  • 💞 💞

    Kako su lepi. 💞💞

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima