≫ 

Stojković razočaran posle Alkmara, ali poručuje: Nadoknadićemo ovo već negde, glavu gore!

Golman Partizana žali za propuštenom šansom

  • 20

Partizan je prokockao veliku priliku protiv AZ Alkmara, već na startu takmičenja crno-belima se ukazala savršena šansa da kenu sa pobedom, ali ponovo se pokazalo da Evropa ne prašta propuste, i one napred, ali i one u defanzivi.

Iz jedine šanse u drugom poluvremenu Holanđani su poravnali na 2:2 iako sa igračem manje na terenu, a Beograđani do kraja, uprkos silovitim napadima, nisu uspeli da iskoriste makar jednu priliku koja im se ukazala.

Šta o svemu tome posle meča kaže najiskusniji  - Vladimir Stojković?

- Prva utakmcia i nekako je delovalo da je kontrolišemo posle tog crvenog kartona... Delovalo je da smo mogli do tri boda, ali fudbal je to, videli ste. Iz jedne kontre, kad nismo očekivali, i eto... Ispustili smo dva boda, ali Evropa je to, glavu gore, idemo dalje.

AZ se pokazao kao ozbiljan rival.

- Dobro, sigurno da je to ekipa koja je stalno u vrhu holandskog fudbala. Igraju napadački fudbal, u svakom momentu se zna ko šta radi, imaju brze igrače. Nimalo naivna ekipa. Ali kažem, mogli smo da ih pobedimo, ostaje žal za ta dva boda.. Ali ima još dosta utakmica i nadam se da ćemo nadoknaditi ovo što smo ispustili.

Sledi derbi?

- Nema šta, najveća utakmica kod nas. Obe ekipe dolaze posle Evrope, tako da moramo da se odmorimo ova dva-tri dana i videćemo u nedelju šta će biti.

Mančester je pobedio Astanu - da li je to dobro za Partizan?

- Sigurno da je dobro, nama je sledeće gostoovanje Astana gde bi bilo dobro da uzmemo bodove i da držimo taj priključak za prvo ili drugo mesto.

Poseban utisak sa utakmice u Humskoj bila su deca, veliki broj dece?

- Jeste, oni su naša najveća sreća. Kako u klubu od mladih igrača što igraju, do ove dece na tribinama. Veliko im hvala, i njihovim trenerima i roditeljima što su ih pustili da dođu. Veliki respekt i veliki pozdrav za njih.

(Z.Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. septembar 2019 | 23:55

    "Nadoknadicemo ili vracam pasos, tako mi ovog krsta"

  • Kursumlija

    19. septembar 2019 | 23:54

    A gde negde mukice?Mislis na derbi u nedelju?e mukice ostalo ti je samo da se zvalavis sa loptom i nista vise!!!Ubice vas Zvezda kao nikad do sada!!!

  • Ganimed

    20. septembar 2019 | 02:00

    Druže budi srećan da oni više puta nisu sutnuli u okvir gola. Dva šura dva gola... Ti druže ne braniš ti stojiš za ukras.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA